.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 08 Μαϊος 2018 19:00

Προσφορά Honda PCX125!

 

Η Honda Σαρακάκης προσθέτει μια γλυκειά έκπτωση στο best seller της

 

Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε το PCX125 χτύπησε κορυφή. Θες το όνομα της Honda, θες η προσιτή του τιμή, θες ο οικονομικός και στυλάτος χαρακτήρας του, το PCX βρήκε γρήγορα το κοινό του και διαπρέπει σε πάσης φύσεως δρόμους, μποτιλιαρισμένους ή μη.

Τώρα, εν αναμονή του ανανεωμένου μοντέλου 2018, η Honda Σαρακάκης μας δίνει έναν ακόμη λόγο να επιλέξουμε PCX. Το τρέχον μοντέλο του 2017 προσφέρεται με μια επιπλέον έκπτωση €150, δηλαδή προς 2,790 από την αρχική τιμή των 2,940.

Εξοπλισμένο ως τα δόντια με τα απαραίτητα για την επιβίωση στην πόλη, με τον νέας γενιάς eSP κινητήρα 125 cc που χρησιμοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία για να επιτύχει οικονομική κατανάλωση, χαμηλές εκμπομπές ρύπων και απόλυτη αξιοπιστία, το Honda PCX125 2017 παραμένει μια εξαιρετικά ανταγωνιστική επιλογή μετακίνησης.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Μαϊος 2018 19:03

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon