.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 24 Μαϊος 2017 15:03

Παπουτσάς Frames – Νέα συνεργασία με TNK

 

Ο Ιταλικός οικος και στην Ελλάδα

 

Η εταιρία Δημήτρης Βας. Παπουτσάς “Papoutsas Frames”, εξειδικευμένη στην επισκευή εμπρόσθιων συστημάτων μοτοσυκλετών (πιρουνιών), γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς και με στόχο πάντοτε την μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη και την κορυφαία ποιότητα του τελικού αποτελέσματος, ξεκίνησε συνεργασία με τον Ιταλικό οίκο TNK, κατασκευαστή καλαμιών εμπρόσθιων συστημάτων μοτοσυκλετών.


Έχοντας γνώμονα πρώτα την επισκευή και όχι την αντικατάσταση των μερών, η Papoutsas Frames, με δεκαετίες εμπειρίας, διατηρεί στο ίδιο υψηλό επίπεδο την ποιότητα της επισκευής, δίνοντας πλέον και μια σίγουρη λύση σε περιπτώσεις που καθίστανται αδύνατες επισκευής. Τηρώντας ένα μεγάλο όγκο αποθεμάτων και με τιμές προσαρμοσμένες, στην σημερινή πραγματικότητα δίνει λύση σε κάθε ανάγκη επισκευής.

Papoutsas Frames
Δημήτρης Βας Παπουτσας
Βελβενδού 36α, Άνω Κυψέλη 11364
Τηλ.: 210-8655157

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Μαϊος 2017 16:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Βαλίτσα GIVI B34N/NT Top Box Monolock KYMCO AK 550: Έφτασε στην Ελλάδα! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon