.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017 08:33

KTM 1050 Adventure - Σε πολύ δυνατή τιμή

 

Ο κόσμος των μεγάλων Adventure bikes τώρα πιο προσιτός

 

Το προικισμένο και Ready To Race KTM 1050 Adventure απέκτησε ιδιαίτερα δυνατή τιμή, κάνοντας την είσοδο στον χώρο των μεγάλων Adventure bikes πλέον μια πολύ πιο προσιτή υπόθεση.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΚΤΜ

Έχοντας την περιπέτεια καλά γραμμένη στο DNA της, η KTM 1050 Adventure είναι το μικρότερο μέλος της οικογένειας των δικύλινδρων μοτοσυκλετών Adventure της ΚΤΜ. Πιο compact, ελαφρύτερη και με μικρότερη κατανάλωση σε σύγκριση με τις KTM 1190 Adventure, KTM 1190 Adventure R και KTM 1290 Super Adventure, η 1050 Adventure στέκεται υπερήφανα πλάι στις μεγαλύτερες αδερφές της.

Πρόκειται για μία μοτοσυκλέτα ικανή να σας συνοδεύσει σε κάθε ταξίδι και κάθε περιπέτεια, η οποία μπορεί πλέον να γίνει δική σας με μόλις €11.980!

Διαθέτει σύστημα Traction Control με ρυθμιζόμενη ευαισθησία, ενώ είναι εξοπλισμένη με σύστημα ABS σαν στάνταρ.

Με κορυφαία τεχνολογία, ο κινητήρας της KTM 1050 Adventure διαθέτει απόδοση ανάλογη με εκείνη των μεγαλύτερων μοτοσυκλετών της οικογένειας, η οποία και αγγίζει τους 95 hp (70 kW). Αποτελεί την ιδανική σύντροφο για είσοδο στο μαγικό κόσμο των μοτοσυκλετών ταξιδιωτικού enduro της ΚΤΜ.

Η KTM 1050 Adventure είναι χτισμένη γύρω από ένα ελαφρύ σωληνωτό πλαίσιο με υποδειγματική γεωμετρία και απόλυτα ισορροπημένες αναρτήσεις. Μαζί με τα κορυφαία ελαστικά πρώτης τοποθέτησης Tourance Next της Metzeler, μετατρέπουν κάθε διαδρομή σε απόλαυση, συνδυάζοντας κορυφαίες επιδόσεις με απόλυτη ασφάλεια.

Με 1050 Adventure, στην άλλη άκρη της Γης

Έχοντας διανύσει περισσότερα από 20.000 χλμ σε τρεις ηπείρους και έξι χώρες επάνω στη δική του KTM 1050 Adventure, ο Κωνσταντίνος Μητσάκης (http://motoexplorer.gr) είναι ένας από τους πλέον κατάλληλους να μιλήσει για την εμπειρία του επάνω στη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα.

Ξεκινώντας την επαφή του με τη δικύλινδρη μοτοσυκλέτα της ΚΤΜ εκτός συνόρων στην Αυστραλία, ο γνωστός ταξιδευτής έζησε μία απίστευτη εμπειρία 50 ημερών, οδηγώντας σε κάθε τερέν και ποικιλία συνθηκών. Η εμπειρία του Κωνσταντίνου επάνω στη KTM 1050 Adventure ολοκληρώθηκε με το δεύτερο κατά σειρά ταξίδι του από την Ελλάδα στο Ομάν, μέσω Τουρκίας, Ιράν και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

“Εκείνο που με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα να οδηγώ τη 1050 Adventure είναι το πόσο καλά υποστηρίζει τον διττό χαρακτήρα μίας γνήσιας μοτοσυκλέτας περιπέτειας,” δηλώνει ο Κωνσταντίνος Μητσάκης. “Είναι μία μοτοσυκλέτα που κινείται το ίδιο άνετα εντός και εκτός δρόμου, με κορυφαία αξιοπιστία και απίστευτη οδηγική συμπεριφορά.”

“Η δική μας εμπειρία επάνω στη 1050 Adventure κράτησε συνολικά γύρω στις 70 ημέρες. Μετά και τα δύο ταξίδια μας σε Αυστραλία και Ομάν γράψαμε γύρω στα 24.000χλμ. Ταξιδεύοντας φορτωμένος από τη μία άκρη της Αυστραλίας στην άλλη, η συμπεριφορά της παρέμενε προβλέψιμη και πάντα φιλική. Με καλό ζύγισμα και πολύ καλή προστασία είναι ένας πάρα πολύ καλός σύμμαχος στο ταξίδι στο άγνωστο.”

Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε κι εσείς τη μοτοσυκλέτα των ονείρων σας και να ξεκινήσετε τη δική σας δίτροχη περιπέτεια.

Φωτογραφίες

Βίντεο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017 08:35

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon