.
Κατηγορία Αναρτήσεις
Παρασκευή, 06 Μαϊος 2016 19:53

Μονάδα Ελέγχου Ανάρτησης Ohlins

 

Διπλάσιο εύρος ρυθμίσεων για Ducati Multistrada 1200 S

 

 

 

Η κορυφαία εταιρεία στον χώρο των αναρτήσεων παρουσιάζει το απόλυτο αξεσουάρ για τους κατόχους Ducati Multistrada 1200 S (2010-2012) που είναι εξοπλισμένα με πιρούνι Ohlins EC. Το βασικό πακέτο της σειράς Mechatronics αναλαμβάνει τη μετατροπή της ανάρτησης σε ημι-ενεργή ηλεκτρονική.

Το Suspension Control Unit (SCU) είναι μια plug-and-play συσκευή που εγκαθίσταται πανεύκολα και ρυθμίζει σε πραγματικό χρόνο τις υδραυλικές αποσβέσεις τόσο της μπροστινής, όσο και της πίσω ανάρτησης. Ο έλεγχος των αποσβέσεων γίνεται με βάση τα δεδομένα που λαμβάνει η κεντρική μονάδα του SCU από τους αισθητήρες της μοτοσυκλέτας που διαβάζουν πληθώρα πληροφοριών όπως η ταχύτητα, η επιτάχυνση κ.ο.κ., ενώ οι ενδείξεις του συστήματος ενσωματώνονται και στην ψηφιακή οθόνη των οργάνων.

SCU 2

Εξασφαλίζοντας πως η ανάρτηση λειτουργεί πάντοτε με τις βέλτιστες τιμές αποσβέσεων, ο αναβάτης απολαμβάνει καλύτερη εμπειρία οδήγησης με οφέλη σε όλα τα επίπεδα, από την άνεση ως την ευελιξία και την πρόσφυση. Μάλιστα, για την καλύτερη προσαρμογή της ανάρτησης στα γούστα του αναβάτη, το SCU προσφέρει το διπλάσιο εύρος ρύθμισης συγκριτικά με το εργοστασιακό πακέτο του Multistrada.

Λιανική Τιμή: 432.30€ με ΦΠΑ

eXTra Products ΤΑΣΟΥΛΗΣ, 210 9213286 / 7

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Μαϊος 2016 20:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Öhlins ΤΤΧ και για Enduro Hyperpro Streetbox Honda XLV 1000 Varadero »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon