.
Κατηγορία Αναρτήσεις
Παρασκευή, 20 Μαϊος 2011 12:24

GPR Stabilizer τιμονιού - Προσφορά!

 


Για BMW F 800 GS / R 1200 GS

 

 

 

Ένα νέο αμορτισέρ τιμονιού, stabilizer, διαθέτει η GPR. Πρόκειται για το μοντέλο V 4 το οποίο είναι μικροσκοπικό σε διαστάσεις. Τοποθετείται στην πάνω πλάκα του μπροστινού συστήματος, κάτω από το τιμόνι, και συνεργάζεται με μία ειδική βάση που “πιάνει” στον λαιμό του πλαισίου. Δεν χρειάζεται κάποια τρύπα για να γίνει η τοποθέτηση μιας και το σύστημα είναι ειδικά μελετημένο για την σειρά on/off των μοτοσυκλετών BMW, F 800 GS, R 1200 GS και Adventure.

To σταμπιλιζατέρ τιμονιού της GPR διαθέτει ρυθμιστή στο αριστερό άκρο του ώστε να έρχεται εύκολα στις απαιτήσεις του αναβάτη, ακόμη και με το γάντι.

Προτείνεται για αναβάτες που χρησιμοποιούν τις μοτοσυκλέτες στο χώμα και βοηθά ώστε να παραμένουν τα χέρια ξεκούραστα στις υψηλές ταχύτητες. Η ρύθμιση της απόσβεσης στα πιθανά κουνήματα του τιμονιού είναι κάτι σωτήριο σε αυξημένες ταχύτητες, και τα σταμπιλιζατέρ τιμονιού χρησιμοποιούνται πολύ στους αγώνες τύπου rally.
Το αμορτισέρ τιμονιού της GPR μπορεί να ρυθμίσει την απόσβεση του τιμονιού στις ανωμαλίες και τα χτυπήματα που δέχεται ο τροχός, από πολύ σκληρό έως και καθόλου, όπως είναι χωρίς αυτό. Έτσι μέχρι και οι απλές γρήγορες βόλτες, σε άσφαλτο ή χώμα, θα γίνουν πιο ασφαλείς.

Η τιμή του βρίσκεται στα 550 euro μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.gpr_logo_800x600


GRC GALATIS

Σμύρνης 35, Νέα Φιλαδέλφεια,

210 2513994
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.grc-powerfactory.gr/

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 12:21

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MX Tech Ελατήρια αναρτήσεων Eibach »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon