.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 11:05

Ενδοεπικοινωνία 3S-B SENA

 

Με υποστήριξη Bluetooth 3.0

 

 

Η ενδοεπικοινωνία 3S-B της Sena διαθέτει σύστημα bluetooth το οποίο επιτρέπει σύνδεση μέχρι 200μέτρα (σε ανοιχτό χώρο), παρέχοντας και τη δυνατότητα αντιστοίχισης Bluetooth για δύο κινητά τηλέφωνα. 

Ενσωματώνει στερεοφωνικά ακουστικά A2DP για κρυστάλλινη ποιότητα ήχου τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως Handsfree του τηλεφώνου, διαθέτοντας και ένα μεμονωμένο σύστημα ελέγχου έντασης για κάθε πηγή ξεχωριστά.


Δέχεται φωνητικές οδηγίες και μπορεί να λειτουργεί ως και 8 ώρες συνεχόμενα στη χρήση ομιλίας ή 7 μέρες στην αναμονή αντίστοιχα, έχοντας και τη δυνατότητα αναβάθμισης του Firmware από την εταιρία.

Τιμή προϊόντος: 99.00 euro

Motorshop.gr

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 11:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Φουλάρι Cooldanna Κάμερα Sena Prism SCA-M01 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon