.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 16:30

Moto Travel Greece – 7ήμερη εκδρομή στη Δυτική Κεντρική Ελλάδα

Μια μοναδική μοτοσυκλετιστική εμπειρία που περιδιαβαίνει μερικά από τα ομορφότερα τοπία της Ελλάδας και σημεία μεγάλης ιστορικής σημασίας, από τα Ζαγοροχώρια ως τη Χαλκίδα.

Το πρόγραμμα της εκδρομής Τα Μυστικά της Πίνδου (Pindos Secrets) περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από την οροσειρά της Πίνδου, την κεντρική ραχοκοκκαλιά της Ελλάδας.

Ξεκινά ανηφορίζοντας προς την Αράχωβα για διανυκτέρευση, συνεχίζει μέσω Δελφών προς το φράγμα Μόρνου και καταλήγει στο Καρπενήσι, ενώ την τρίτη μέρα τα Βαρδούσια και τα Άγραφα χαρίζουν τις μαγευτικές διαδρομές που θα φέρουν την ομάδα των ταξιδευτών στην Καλαμπάκα και τα Μετέωρα, τον στόχο εξερεύνησης της 4ης μέρας.

i STtHTfX X3

Από κει η διαδρομή ανηφορίζει περαιτέρω με προορισμό τη Βάλια Κάλντα και εν τέλει τα μοναδικά Ζαγοροχώρια. Ακολουθώντας τη χαράδρα του Βίκου η επόμενη μέρα μας πηγαίνει στο Μέτσοβο και κατηφορίζει προς τη λίμνη Πλαστήρα για διανυκτέρευση.

Η έκτη και προτελευταία μέρα του ταξιδιού διασχίζει την Οίτη και τη Γκιώνα με προορισμό την Παύλιανη, στη βορεινή πλευρά του Παρνασσού, ενώ το κλείσιμο της εκδρομής οδηγεί στην Αρκίτσα, πέρασμα στην Εύβοια, επίσκεψη στη Χαλκίδα και έπεται πλέον μόνο το τελικό σκέλος, από τη γέφυρα τη Χαλκίδας στην Αθήνα.

Agrafa

Η επταήμερη αυτή εκδρομή είναι προγραμματισμένη για την εβδομάδα 3-9 Ιουλίου 2023 και 9-15 Οκτωβρίου.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να νοικιάσουν μοτοσυκλέτα από τη Moto Travel Greece για τη διαδρομή, επιλέγοντας μεταξύ δημοφιλών μοντέλων BMW, Yamaha, Benelli ή ένα τρίτροχο Can-Am και στην τιμή περιλαμβάνονται όλες οι διακυντερεύσεις, ξεναγός, πρωινό και δείπνο κάθε μέρα, ασφάλιση και όλοι οι φόροι.

Μάθετε περισσότερα και κλείστε θέση εδώ: https://www.mototravelgreece.com/guided-tours/West-Central-Greece-7-Day-Guided-Motorcycle-Tour-GT02.html

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon