.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 16:56

Black Friday και για την Barracuda Moto Hellas!

Μεγάλες εκπτώσεις, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου

Η Barracuda Moto Hellas, η επίσημη αντιπροσωπεία των προϊόντων της Barracuda Moto στην χώρα μας συμμετέχει επίσης στην Black Friday!

Ειδικότερα, Η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε πως αύριο Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, από τις 10.00 π.μ. έως και τις 07.00 μ.μ. μειώνει 30% τις τιμές για όλα τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα της Barracuda, για παραλαβές από το κατάστημα ή τηλεφωνικές παραγγελίες.

Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να διαλέξετε τα προϊόντα της προτίμησής σας και να επωφεληθείτε της προωθητικές ενέργειας της Barracuda Moto Hellas.

Barracuda Moto Hellas

Τηλ.: 2102028898

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 17:00

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon