.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 04 Μαϊος 2018 17:06

Κράνος Shoei Hornet

 

Έτοιμο για όλους τους δρόμους

Κράνος της ιαπωνικής εταιρείας, σχεδιασμένο τόσο για On όσο και για Off χρήση. Με τέσσερα διαφορετικά μεγέθη κελύφους, κατασκευάζεται με την μέθοδο Advanced Integrated Matrix+ (AIM+ Shell).

p24 sonora tc 5 b

To Hornet διαθέτει επένδυση αντιαλλεργική, 3D, πλήρως αφαιρούμενη, πλήρες σύστημα αερισμού με εισαγωγές σε σαγόνι, μέτωπο, κορυφή και ιδιαίτερο σχήμα πολλαπλών εξαγωγών στο πάνω/πίσω τμήμα.

p24 sonora tc 8 b

Το Ηοrnet φέρει νέας γενιάς γείσο V-450, νέα σχεδίαση "σαγονιού" για βελτιωμένο αερισμό και πιο ‘"ασφάλτινη’" όψη, για χαμηλή αεροδυναμική αντίσταση, αλλαγές που είναι αποτέλεσμα εκτεταμένων δοκιμών σε αεροσήραγγα.

p24 light silver b

Η ζελατίνα είναι η νέα (CNS-2) με εύκολη αφαίρεση χωρίς εργαλεία και σφικτή εφαρμογή μέσω ελατηρίων και παρέχει δυνατότητα χρήσης μάσκας όταν είναι ανοικτή, ενώ φέρει σύστημα αντιθάμβωσης PINLOCK.

Στα χαρακτηριστικά του αναφέρεται και το EQRS (Emergency Quick Release System, σύστημα επείγουσας γρήγορης απεμπλοκής) στα μαξιλαράκια στα μάγουλα, για την γρήγορη και ασφαλή αφαίρεση του κράνους σε περίπτωση ατυχήματος. Το δέσιμο γίνεται με διπλούς κρίκους 2D.

Διατίθενται σε οχτώ διαφορετικούς σχεδιασμούς. Από 519 ευρώ

Περισσότερα στην ιστοσελίδα της Tzortzopoulos Moto Fashion & Accessories

Βρείτε εδώ την ελληνική ιστοσελίδα της Shoei στο Facebook.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Μαϊος 2018 17:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon