.
Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 17:48

Αφιέρωμα - Τα καλύτερα Video-Games με θέμα τη μοτοσυκλέτα - Κατεβάστε τα τώρα και λιώστε στο παιχνίδι!

Είστε κολλημένοι στο σπίτι; Έχετε άπλετο χρόνο και σας αρέσουν τα Video Games με θέμα τη μοτοσυκλέτα; Δείτε την απόλυτη λίστα του ΒΙΚΕΙΤ με τα καλύτερα βίντεο-παιχνίδια μοτοσυκλέτας αυτή τη στιγμή για PC / PS4 / XBOX / Steam / Nintendo, σε τιμές που κυμαίνονται από 5 έως και 70+ ευρώ.

MotoGP 20

motogp 20 00001

Το επίσημο παιχνίδι του MotoGP, κι ένα από τα καλύτερα και πιο δουλεμένα παιχνίδια όσον αφορά στα physics του, της ρεαλιστικής δηλαδή κίνησης της μοτοσυκλέτας. Θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα για να το παίξετε πάντως, καθώς η επίσημη ημερομηνία διάθεσης του είναι οι 23 Απριλίου 2020.

motogp esport

Μην ξεχνάμε πως με το MotoGP μπορείτε να λάβετε μέρος και στο eSports Πρωτάθλημα MotoGP ενάντια σε άλλους παίκτες, με βραβεία που το 2019 περιελάμβαναν ένα αυτοκίνητο BMW M135i xDrive, μια Yamaha YZF-R3 και ένα Lenovo Legion laptop!

motogp19

Και αν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι τις 23/4/2020 για το MotoGP20, υπάρχει διαθέσιμο το MotoGP19 ΕΔΩ, για το οποίο υπάρχει έξτρα και historical pack!

MXGP 2019

mxgp2019 b

Το επίσημο παιχνίδι του MXGP, για τους φαν του Motocross, με track editor, όλους τους γνωστούς αναβάτες, και πολλή λάσπη. Σημειώστε πως για περισσότερη αληθοφάνεια, οι δημιουργοί του παιχνιδιού έχουν συμβουλευτεί εργοστασιακούς αναβάτες σε πολλά θέματα.

MXGP 3

mxgp3

Αν δεν θέλετε την τελευταία -και ακριβή- έκδοση του MXGP (MXGP 2019), υπάρχει για εσάς το παλαιότερο MXGP 3, με μόλις 8.99 ευρώ στο Steam.

Monster Energy Supercross 3

supercross3

Το επίσημο παιχνίδι του AMA SX, με ημερομηνία διάθεσης τις 2/4/2020. Με όλες τις επίσημες ομάδες, female riders, track editor, official compound and co-op, κ.α.

supercross2 4

Αν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι τις 4 Απριλίου, μπορείτε να αγοράσετε την προηγούμενη έκδοση του, το Supercross 2.

TT Isle of Man Ride on the Edge 2

iomtt2 4

Το επίσημο παιχνίδι του Isle of Man Tourist Trophy, στην 2η έκδοση του, η οποία θα είναι διαθέσιμη στις 19 Μαρτίου του 2020. Αν είστε ανυπόμονοι, μπορείτε να αγοράσετε την προηγούμενη και πρώτη έκδοση του παιχνιδιού, αν και όσον αφορά τη ρεαλιστικότητα του οι κριτικοί το είχαν θάψει. Οπότε κάντε λίγη υπομονή ακόμα για τη 2η έκδοση, ενώ αν το προ-παραγγείλετε τώρα, θα πάρετε δωρεάν και το Ducati 900 του 1978, με το οποίο είχε θριαμβεύσει στο νησί ο Mike Hailwood!

RIDE 3

ride3 5

Με το RIDE 4 να βρίσκεται στα σκαριά (αργεί ακόμα), το RIDE 3 σας επιτρέπει να οδηγήσετε στον δρόμο ή στην πίστα ονειρικές , αγωνιστικές αλλά και καθημερινές μοτοσυκλέτες παραγωγής. Sport bikes, Supermoto, Maxi Enduro, Naked, Endurance, Cafe Racer, κλπ. Σημειώστε πως μπορείτε ακόμα και να δημιουργήσετε την δική σας βαφή για τη μοτοσυκλέτα σας, ενώ υπάρχει και multiplayer mode όπως στα περισσότερα μεγάλα παιχνίδια μοτοσυκλέτας που σέβονται τον εαυτό τους.

Trials Rising

trials rising

Οδηγείστε την trial μοτοσυκλέτα σας στο Σινικό Τείχος, στον Πύργο του Άιφελ, στη Νέα Υόρκη και σε πολλά ακόμα διάσημα μέρη. Και track editor έχουμε, και multiplayer mode, αλλά και οδήγηση με... συνεπιβάτη, στο παιχνίδι της Ubisoft!

Trials Evolution

trials evolution

Ένα ακόμα Trial παιχνίδι, αυτή τη φορά από τη Redlynx, με game editor για να φτιάξετε τη δική σας πίστα, singleplayer και multiplayer modes, Indoor και Outdoor πίστες, customization σε αναβάτη και μοτοσυκλέτα, κ.α.

Trials Fusion

trials fusion2

Δεύτερο Trial παιχνίδι της Redlynx, με singleplayer και multiplayer modes, FMX tricks system, Career mode, δεκάδες πίστες Trial αλλά και Supercross, μοτοσυκλέτα… μονόκερο και αναβάτη… γάτα!

Dakar - The Game

dakar3

Επιλέξτε κατηγορία (Μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα, φορτηγά, ATV, UTV) και οδηγείστε στο Rally Dakar της Νότιας Αμερικής, σε τεράστιες πίστες. Δυστυχώς το παιχνίδι έχει πάρει αρκετές κακές κριτικές όσον αφορά στην αληθοφάνεια του, αλλά αν είστε κολλημένοι με το Rally, αυτή είναι η μόνη σας επιλογή.

FIM Speedway Grand Prix 15

fim speedway15

Το επίσημο παιχνίδι Speedway του Πρωταθλήματος της FIM. Δυστυχώς όπως αποκαλύπτει και ο τίτλος, μας έρχεται από το μακρινό… 2015. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει άλλος ανταγωνιστής στην κατηγορία του (πέρα από το flat track mode του Valentino Rossi – The Game), και έτσι αν το μότο σας ειναι “go fast, turn left”, το FIM Speedway Grand Prix 15 είναι το παιχνίδι σας.

Αγωνιστείτε με όλους τους μεγάλους αναβάτες του αθλήματος, σε όλα τα διαφορετικά τερέν, και στις πιο γνωστές πίστες. Αγοράστε και επισκευάστε τις μοτοσυκλέτες σας, με multiplayer mode για έως και 4 παίκτες.

MX VS ATV ALL OUT

mx vs atv allout2

Στο MX vs ATV All Out, μπορείτε να οδηγήσετε είτε μοτοσυκλέτα, είτε ATV, και να αγωνιστείτε σε αγώνες και πρωταθλήματα Supercross, Opencross, κ.α. Μάθετε τρελά κόλπα, διαγωνιστείτε σε customizing των οχημάτων σας, οδηγείστε σε έναν τεράστιο open world, κ.α. Και διπλό μπορείτε να παίξετε με κάποιον φίλο σας, και online mode.

Overpass

overpass

H Bigben Interactice είναι υπεύθυνη για το Videogame «Overpass», που βγήκε επίσημα στην κυκλοφορία στις 27/2/2020. Ένα αρκετά ρεαλιστικό παιχνίδι με Side by Side Vehicles και All Terrain Vehicles, που δίνει βάση στα τεχνικά περάσματα πάνω από εμπόδια, παρά στην ταχύτητα.

Στο «Overpass» ο παίχτης μπορεί να επιλέξει περισσότερα από 20 διαφορετικά μοντέλα SSV / ATV, των Arctic Cat, Polaris, Suzuki, Yamaha, κ.α., και να τα οδηγήσει σε μια ποικιλία εδαφών και πιστών.

Η οδήγηση γίνεται είτε στη φύση, είτε σε πίστες με τεχνητά εμπόδια, ενώ ο αναβάτης / οδηγός πρέπει να δώσει μεγάλη προσοχή στο πού θα πατήσουν οι τροχοί, για να περάσει πάνω από τα εμπόδια δίχως να τουμπάρει.

Valentino Rossi The Game

valentinorossithegame

Παλαιότερο (2016) παιχνίδι της Milestone, εταιρείας υπεύθυνης για το MotoGP Game.

Τα δείχνει τα χρονάκια του, αλλά με 5 ευρώ οι φίλοι του Valentino θα έχουν μπόλικη ώρα παιχνιδιού στα χέρια τους. Πάρτε μέρος στην VR|46 Riders Academy, κάντε το ντεμπούτο σας στη Moto3, και ετοιμαστείτε να αγωνιστείτε σε όλες τις κατηγορίες μέχρι τη μεγάλη MotoGP.

Εκτός από το MotoGP θα αγωνιστείτε και σε αγώνες Flat Track στο MotoRanch του “γιατρού”, θα πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς drift στο Misano και σε rally challenges στη Monza με αυτοκίνητο.

Road Redemption

road redemption3

Ένα διαφορετικό παιχνίδι μοτοσυκλέτας, για όσους θέλουν να εξερευνήσουν τα… βίαια ένστικτά τους. Οδηγήστε τη μοτοσυκλέτας σας, κερδίζοντας λεφτά είτε μέσα από τους αγώνες (χτυπώντας και πυροβολώντας παράλληλα τους αντιπάλους σας), είτε από… δολοφονίες, ληστείες και άλλες παρανομίες.

Στο Road Redemption οδηγείτε την συμμορία σας, σε ένα επικό ταξίδι οδήγησης μετά βίας. Μεγάλο campaign, δεκάδες όπλα, και online multiplayer mode.

Biker Garage: Mechanic Simulator

bike garage

Γίνε μηχανικός μοτοσυκλέτας, αγόρασε μεταχειρισμένα μοντέλα, επιδιόρθωσε τα και πούλησε τα βγάζοντας κέρδος! Θα δουλέψετε με 13 κατηγορίες μοτοσυκλέτας, θα δημιουργήσετε το συνεργείο σας, και θα παλέψετε να διευρύνετε το πελατολόγιο σας!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 11:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon