.
Κατηγορία Casual - Ρουχισμός
Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 20:19

MV Agusta Logo Level 1 - Νέα σειρά streetwear

H MV Agusta παρουσίασε τη νέα της εντυπωσιακή σειρά streetwear υπό την ονομασία Logo Level 1, σχεδιασμένη με στόχο ένα νεανικό κοινό.

Η σειρά Logo Level 1 θα είναι διαθέσιμη μέσα από το e-store της MV Agusta ΕΔΩ, αλλά και σε επιλεγμένα μαγαζιά σε παγκόσμια κλίμακα.

Στην παρουσίαση της πρώτης capsule collection, δηλαδή των πρώτων βασικών κομματιών της συλλογής, η MV Agusta συνεργάστηκε με την εταιρεία μόδας Kaleidoscope, που ειδικεύεται σε streetwear μόδα με έμπνευση από το Hip-Hop και το Rock, για να παρουσιάσει την σειρά “Metafisica Veloce”, παίζοντας με τα αρχικά MV (Meccanica Verghera).

Η εντυπωσιακή φωτογράφηση της συλλογής έγινε από τον Jim Nedd στην πόλη Tresigallo, γνωστή και ως “μεταφυσική πόλη” λόγω των ιδιαίτερου στιλ κτηρίων της, που την κάνουν να μοιάζει με πίνακα του De Chirico.

Τα μοντέλα πόζαραν δίπλα στη Superveloce, φορώντας τα ρούχα που επιμελήθηκε η Francesca Izzi, σε άφυλο (non-binary) στιλ. Το όραμα της φίρμας είναι να δημιουργήσει μια σειρά ρούχων για διαφορετικούς χρήστες, που θα μπορεί να φορεθεί από όλα τα φύλα, σε όλες τις εποχές.

Στη συλλογή περιλαμβάνονται μπουφάν, t-shirts, sweatshirts, chino παντελόνια, σάκοι, κ.α.

Στο προσεχές μέλλον η MV Agusta θα συνεχίσει να εμπλουτίζει τη συλλογή της με νέα κομμάτια και νέα αξεσουάρ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon