.
Κατηγορία Casual - Ρουχισμός
Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 12:15

Ducati beach collection 2021

H Ducati παρουσίασε τη νέα της συλλογή casual ρουχισμού και αξεσουάρ για την παραλία, που περιλαμβάνει μαγιό, πετσέτες, σαγιονάρες και μπουρνούζι.

Η εταιρεία του Borgo Panigale φροντίζει όλους τους Ducatisti που δεν θέλουν να αποχωριστούν τα χρώματα και την ταυτότητα του αγαπημένου τους εργοστασίου ούτε στην παραλία, με τη νέα συλλογή μαγιό και αξεσουάρ για την παραλία και την πισίνα.

Στην κολεξιόν του 2021 θα βρείτε το… αγωνιστικό ανδρικό μαγιό Race swim shorts, από πολυεστέρα για διαπνοή και γρήγορο στέγνωμα, με λογότυπα της Ducati Corse και της Ducati.

Για τις γυναίκες υπάρχει το Race classic triangle bikini, από polyamide & elastane.

Οι unisex σαγιονάρες Ducati Corse Race συνδυάζουν άνεση και αισθητική, με ασύμμετρα γραφικά, σε μαύρο, κόκκινο και λευκό χρώμα.

Το μπουρνούζι Race bathrobe είναι 100% βαμβακερό, με λογότυπα Ducati Corse και κόκκινες λεπτομέρειες σε τσέπες και μανίκια.

Παράλληλα, η Ducati προσφέρει 2 πετσέτες διαφορετικού μεγέθους, η μια στα 90x160 cm με τεχνολογία micro-sponge για απαλό άγγιγμα και γρήγορο στέγνωμα, ιδανική για την παραλία, και μια ακόμη 50x90 cm για αθλητικές δραστηριότητες, από 100% απορροφητικό βαμβακερό σφουγγάρι.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και τιμές, επισκεφθτείτε το e-shop της Ducati, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon