.
Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 11:41

Marquez - Σφοδρή επίθεση σε Rossi: «Δεν θέλω να τα ξαναβρούμε»

Γυρνά ξανά στην διαλυμένη πλέον σχέση του με τον Valentino Rossi ο Marc Marquez, κάνοντας επίθεση και κατηγορώντας τον Ιταλό για τακτικές εκφοβισμού.

Το τι έχει συμβεί μεταξύ Valentino Rossi και Marc Marquez, είναι πασίγνωστο σε όσους ασχολούνται έστω και λίγο με το MotoGP. Για να σας φρεσκάρουμε την μνήμη, το 2015 και στον αγώνα της Μαλαισίας, οι δύο αναβάτες ενεπλάκησαν σε μια αμφιλεγόμενη στιγμή, όταν ο Rossi κατηγορήθηκε ότι έριξε εσκεμμένα τον Marquez από την μοτοσυκλέτα του, με κλωτσιά. Τότε, ο Rossi τιμωρήθηκε, ενώ στην συνέχεια έχασε την ευκαιρία να πάρει τον 10ο τίτλο του, με τον Marquez να κατηγορείται ότι «συμμάχησε» με τον συμπατριώτη του Jorge Lorenzo, αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα της σεζόν. Τελοσπάντων, πάμε στα «φρέσκα»!

Χωρίς να μασήσει τα λόγια του, ο Marc Marquez επανήλθε στο καυτό θέμα της κατεστραμμένης του, πλέον, σχέσης με τον Valentino Rossi. Είπε, μεταξύ άλλων: «Η δημόσια επίθεση που μου άσκησε στην συνέντευξη τύπου ήταν κακία. Ο Rossi είχε τον αριθμό μου και εγώ τον δικό του. Δεν τηλεφωνηθήκαμε καν. Εγώ ήμουν 22, αυτός είναι πάνω από 10 χρόνια μεγαλύτερος μου, είχε εμπειρία. Ο Μαλαισιανός τύπος ήρθε στην συνέντευξη και αντί ο Rossi να μου μιλήσει ιδιαιτέρως, μου επιτέθηκε δημόσια. Ήταν ασέβεια και εκφοβισμός».

«Με έριξε επίτηδες στην πίστα. Είναι άλλο πράγμα να πιέζεις πολύ και να χάνεις τον έλεγχο και να εμπλέκεσαι σε ατύχημα με αντίπαλο, αλλά δεν είναι σύμπτωση που βρίσκεσαι δίπλα στον αντίπαλο σου, τον κοιτάς και τον χτυπάς με το πόδι. Ήταν εσκεμμένο»

«Στην αρχή ήθελα να τα βρούμε, αλλά όχι πια. Θα αδιαφορήσω. Δεν χρειάζεται να είμαι φίλος με όλους»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 12:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon