.
Κατηγορία CFMOTO
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 14:37

CFMOTO – Δηλώσεις για δύο νέα μοντέλα από επίσημα χείλη – Τι θα είναι

Τα δύο νέα μοντέλα θα μπορούσαν να είναι ακόμη και εναρκτήρια νέων πλατφορμών για την μάρκα – Ποιος δήλωσε και τι.

Η CFMOTO είναι γνωστό ότι επεκτείνει δυναμικά την προσφερόμενη γκάμα μοντέλων της, καθώς ήδη έχουμε δει την γκάμα των 450, αλλά και των 800, να γεννιούνται από μία μοτοσκλέτα και να μεγαλώνουν. Σύμφωνα με τον Luca Paletti, Ιταλό επικεφαλής τύπου της εταιρείας εμπορίας μοτοσυκλετών Padana Sviluppo, η CFMOTO θα παρουσιάσει 2 νέα μοντέλα και, πιθανόν, νέες γκάμες που θα προέλθουν από αυτά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Paletti είπε: «Να περιμένετε δύο μεγάλες αποκαλύψεις νέων μοντέλων. Το ένα, θα είναι μια μοτοσυκλέτα με τον τρικύλινδρο κινητήρα των 675 κυβικών που παρουσιάστηκε στην EICMA και κατασκευάζεται πλήρως από την CFMOTO, που θα δώσει ζωή σε μια νέα οικογένεια μοντέλων στο μέλλον. Το άλλο θα έχει έναν μεγαλύτερο κινητήρα και πιθανώς δικύλινδρο, αλλά δεν ξέρουμε τι διάταξης ακόμα».

Ξεκάθαρα τα είπε ο Paletti, θα λέγαμε εμείς, αφού ειδικά για το πρώτο σκέλος της δήλωσης του δεν άφησε αμφιβολίες: Έρχεται το πρώτο μοντέλο με κινητήρας 675 κ.εκ., τρικύλινδρο και θα είναι το πρώτο από μία νέα οικογένεια. Μάλιστα, η CFMOTO έχει επιδείξει και μια πρωτότυπη supersport μοτοσυκλέτα με τον τρικύλινδρο των 675 κυβικών, αλλά δεν επιβεβαιώνεται ότι αυτή θα είναι και η τελική επιλογή παραγωγής.

Σχετικά με το δεύτερο σενάριο, οι φήμες μπορούν να οργιάσουν. Ξέρει ο Paletti κάτι περισσότερο από όσα λέει; Είναι πολύ πιθανόν, άλλωστε έχει πληροφόρηση από μέσα. Μιλάμε για V2 κινητήρα σαν αυτόν του 1250 TR-G, άρα και την αποκάλυψη ενός νέο 1250MT ή 1250NK; Φυσικά και είναι ένα σενάριο, από την στιγμή που πληροφορίες και για τα δύο κυκλοφορούν εδώ και καιρό – Περισσότερο, για το NK, του οποίου σχέδια μπορείτε να δείτε και με ένα κλικ εδώ.

Υπομονή λίγο ακόμα, λοιπόν και στο μεταξύ συζητήστε στα σχόλια: Τι πρέπει να παρουσιάσει η CFMOTO κατά την γνώμη σας;

Πηγή φωτογραφίας

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 14:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « CFMOTO CFORCE 850 Touring και 1000 Touring 2024 – Τα δύο νέα μεγάλα ATV
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon