.
Κατηγορία Indoor trial
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 10:19

X-Trial 2021, 2ος αγώνας, Βαρκελώνη - Ο Toni Bou πήρε τον... 30ο Παγκόσμιο Τίτλο του!

O αναβάτης της Repsol Honda, Toni Bou, συνεχίζει να χτίζει την κληρονομιά του, κάνοντας ΤΡΙΑΝΤΑ τους Παγκόσμιους Τίτλους του στο Trial, με την τελευταία του κατάκτηση να αφορά στο Πρωτάθλημα X-Trial (πρώην Indoor Trial) του 2022. Δεκαπέντε χρόνια απόλυτης κυριαρχίας, και δεν δείχνει έτοιμος να σταματήσει!

Ο πλέον πολυνίκης αναβάτης σε αγωνίσματα μοτοσυκλέτα στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο φοβερός και τρομερός Toni Bou, πήρε τον 30ο Παγκόσμιο Τίτλο του την Κυριακή 21/11/2021, στον 2ο και τελευταίο αγώνα του X-Trial 2022 στο στάδιο Olympic Palau Sant Jordi της Βαρκελώνης, μπροστά σε 6.100 θεατές.

Καβάλα στην Montesa Cota 4RT, ο Ισπανός αναβάτης ήταν για μια ακόμη φορά ανίκητος, με τον πιτσιρικά Gabriel Marcelli να κάνει την έκπληξη και να ανεβαίνει στο 2ο σκαλί του βάθρου, επίσης με μοτοσυκλέτα της Montesa / Honda, με τον Adam Raga της TRRS να τερματίζει 3ος.

Λόγω της πανδημίας, φέτος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα X-Trial είχε μόλις 2 αγώνες, με τον Bou να κερδίζει και τους δύο, τερματίζοντας 1ος γενικής με 40 βαθμούς. Δεύτερος στο Πρωτάθλημα του 2022 ήταν ο Adam Raga με 27 βαθμούς και τρίτος ο Jaime Busto με 21.

Μέχρι στιγμής, ο Toni Bou έχει 194 νίκες σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα Trial / X-Trial, με τις 69 από αυτές να προέρχονται από το X-Trial.

Σημειώστε πως στον αγώνα το παρών έδωσε και ο Shinya Wakabayashi, Πρόεδρος του HRC, τιμώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τον εμβληματικό αναβάτη της Honda.

Κατάταξη 2ου αγώνα X-Trial 2021, Βαρκελώνη

1. BOU Toni Bou, Repsol Honda Team
2. MARCELLI Gabriel, Montesa Factory
3. RAGA Adam, TRRS Factory Team
4. BUSTO Jaime, Vertigo Factory Team
5. GELABERT Miquel, Gas Gas Factory Team

Τελική Κατάταξη Πρωταθλήματος 2021

1. BOU Toni, 40, Repsol Honda Team
2. RAGA Adam, 27, TRRS Factory Team
3. BUSTO Jaime, 21, Vertigo Factory Team
4. MARCELLI Gabriel, 18, Montesa Factory
5. GRATTAROLA Matteo, 13, Beta Factory Racing

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon