.
Κατηγορία Extreme Enduro
Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 16:54

Hard Enduro 2022, 6ος αγώνας, Red Bull TKO (ΗΠΑ)

Πρώτη νίκη για τον Καναδό Trystan Hart, συνέχεια στο θρίλερ της κατάταξης με Manuel Lettebichler και Mario Roman.

Πάνω στο τριήμερο του 15αύγουστου ο 6ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hard Enduro 2022 επισκέφτηκε τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα το Trials Training Centre στο Τενεσί.

Η δράση άνοιξε με το Nashville Pro Straight Rhythm, μια δοκιμασία στην οποία αναδείχθηκε ως νικητής ο Alfredo Gomez με GASGAS.

Η συνέχεια έφερε τους αναβάτες σε δύο Knockout Race δοκιμασίες, στις οποίες ο Trystan Hart (ΚΤΜ) πρώτευσε με σχετική άνεση, ενώ το αποτέλεσμα αυτών των δύο αγώνων ανέδειξε την πρώτη 20άδα αναβατών που θα έτρεχαν στον τελικό αγώνα για τη νίκη του ΤΚΟ.

Στην ημίωρη διάρκεια του τελικού αγώνα ο Hart ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή του εμφάνιση αφήνοντας τους πάντες στη σκόνη του, με τον Lettenbichler (KTM) δεύτερο και τον Roman (Sherco) τρίτο.

Για τον Καναδό νικητή αυτή ήταν η πρώτη του νίκη στο παγκόσμιο Hard Enduro, ωστόσο το μεγάλο ενδιαφέρον στρέφεται στους δύο αναβάτες που τον ακολούθησαν στο βάθρο.

Με τα αποτελέσματα του αγώνα στο Τενεσί, ο Roman προηγείται στην κατάταξη με 88 βαθμούς, ενώ ο Lettebichler τον κυνηγά με απόσταση μόλις ενός βαθμού (87). Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Graham Jarvis (Husqvarna) με 69 βαθμούς, έχοντας τερματίσει 8ος στο ΤΚΟ.

Αναλυτικά αποτελέσματα αγώνα και βαθμολογίες Hard Enduro 2022

Ο επόμενος αγώνας, Red Bull Outliers, είναι προγραμματισμένος για τις 27-28 Αυγούστου 2022 στον Καναδά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 17:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon