.
Κατηγορία Scramble
Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011 10:53

3ος Π.Π. Scramble - 1ος B.E. – Εξοχή Πιερίας


Κορυφαία διοργάνωση!


Σε μία πολύ προσεγμένη και άριστα προετοιμασμένη διαδρομή στην Εξοχή Πιερίας από την λέσχη ΑΜΟΕ και με έγκριση της Ο.Μ.Ε., πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες Scramble για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καθώς και για το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος.
Στα  4,000 περίπου μέτρα  διαδρομής, υπήρχε εναλλαγή από την καλοφτιαγμένη πίστα ΜΧ με αμμόχωμα και αρκετά θεαματικά άλματα. Συνέχιζε η διαδρομή σε μονοπάτι μέσα στο δάσος και σε τεχνικά κομμάτια, με γυρολόγιο στο 5λεπτο.

Όλα πήγαν καλά

Στον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος έλαβαν μέρος 50 αναβάτες, ενώ για το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος 25. Περισσότεροι από 1000 ένθερμοι θεατές τους χειροκροτούσαν σε κάθε τους πέρασμα. Την παρουσία τους έκαναν αισθητή και πολλοί τοπικοί παράγοντες, μεταξύ αυτών, και ο Δήμαρχος. Ο ΑΜΟΕ αξίζει συγχαρητήρια για την πάρα πολύ καλή οργάνωση, όπου οι 25 κριτές, οι 20 Σαμαρείτες, τα 2 ασθενοφόρα, η  σωστή τήρηση του ωραρίου, η καλή μεγαφωνική εγκατάσταση, η καντίνα, και ο υπεύθυνος για το πάρκιν  των αυτοκινήτων, φρόντισαν για την ασφάλεια αλλά και την εξυπηρέτηση οδηγών και θεατών.

Αγωνιστικά, στην κατηγορία SC1 πρώτος ήταν ο Χρήστος Τομάρας, στην SC2 ο Γιώργος Κουρμπέλης, στην SC3 ο Φώτης Κοσπέτας και στην SCVET ο Σπύρος Σταματόπουλος.
Στις αντίστοιχες κατηγορίες του κυπέλλου, νικητές ήταν ο Χρήστος Κυρτσούδης, ο Μαργαρίτης, και ο Βαγγέλης Κουκάρας.
Στους αγώνες των ATV και Quad, πρωταγωνίστησαν οι Chris CBI (ATV 1000), Άγγελος Βανικιώτης (ATV 450) και Ζάχος Χριστόπουλος (Quad R).

Βρείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα στο site του επίσιμου χρονομέτρη, infomega

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 20:40

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon