.
Κατηγορία Motocross
Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 12:25

Πανελλήνιο Κύπελλο Motocross 2023, 2ος αγώνας, Αίγιο

Συνέχεια στο Κύπελλο ΜΧ με τον αγώνα του Αιγίου, με πολλές συμμετοχές, θέαμα, αλλά και έναν σοβαρό τραυματισμό.

Εν αναμονή για την έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΜΧ (18-19 Μαρτίου, Κέρκυρα), το Πανελλήνιο Κύπελλο φροντίζει να θερμάνει το ενδιαφέρον και να προσφέρει μια πλατφόρμα για την προετοιμασία αρκετών αναβατών.

Ας δούμε τι έγινε στο Αίγιο κατά κατηγορία.

ΜΧ1 / Expert

Ο Ανδρέας Ανδρέου (Yamaha) πήρε δύο νίκες στα ισάριθμα σκέλη, μπροστά κατά σειρά από τους Γιώργο Ηλιόπουλο (Husqvarna) και Δημήτριο Μπάκα (Yamaha) που μοιράστηκαν από μια δεύτερη και μια τρίτη θέση ο καθένας στα δύο σκέλη.

ΜΧ2

Ο Κωνσταντίνος Μερκούρης (ΚΤΜ) νίκησε δύο φορές και πήρε το μέγιστο των διαθέσιμων βαθμών. Τον ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο Ναπολέων Σαλμάς (Yamaha) με τερματισμούς στη δεύτερη και τρίτη θέση στα δύο σκέλη του αγώνα, ενώ τρίτος αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Κατσαβριάς (Yamaha) με τερματισμούς στις θέσεις 4 και 2 αντιστοίχως.

Open / Senior

Με μια νίκη και μια τρίτη θέση ο Παναγιώτης Χατζής (Kawasaki) της Open πήρε τη νίκη, μπροστά από τον Παναγιώτη Τσιμπρή (Kawasaki) της Senior.

Στην τρίτη θέση κατετάγη ο αναβάτης της Open, Γεράσιμος Παππάς (Yamaha).

ΜΧ85

Ο Χρήστος-Παναγιώτης Ταμβάκος (Yamaha) κέρδισε και τα δύο σκέλη για να πάρει και τη συνολική πρωτιά στο Αίγιο.

Πίσω του ο Χρήστος Μπάτζιος (Husqvarna) με δύο δεύτερες θέσεις και ο Γιώργος Χατζάκης (Yamaha) με δύο τρίτες συμπλήρωσαν το βάθρο της κατηγορίας.

MX65

Στη μικρότερη κατηγορία οι Δημήτρης Φωτόπουλος (Yamaha) και Κωνσταντίνος Τρακαδάς (ΚΤΜ) μοιράστηκαν από μια νίκη και μια δεύτερη θέση, με τον Φωτόπουλο να παίρνει συνολικά την πρωτιά του αγώνα.

Στην τρίτη θέση στο σύνολο τερμάτισε ο Θεόδωρος Στρούγκης (Yamaha), κατακτώντας μια τέταρτη και μια τρίτη θέση στα αντίστοιχα σκέλη.

Αναλυτικά αποτελέσματα αγώνα και βαθμολογίες Πανελληνίου Κυπέλλου ΜΧ 2023

Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 23 Απριλίου στα Τρίκαλα Θεσσαλίας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 13:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon