.
Κατηγορία Motocross
Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 16:35

A.MOT.O.E. - Προκήρυξε κύπελλο Motocross και περιφερειακά Scramble 2023

H ανακοίνωση των πρώτων πρωταθλημάτων μοτοσυκλέτας για το 2023 στην Ελλάδα είναι γεγονός.

Κύπελλο Motocross 2023

Η Α.ΜΟΤ.ΟΕ προχώρησε σε προκήρυξη του κυπέλλου Motocross 2023. Το κύπελλο θα αποτελείται από 3 μονοήμερους αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν ως εξής, στις εξής περιοχές και από τα κάτωθι σωματεία.

  • 12 Φεβρουαρίου: ΛΕ.Μ.Α.Ν., Κρήτη
  • 5 Μαρτίου: ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ., Αίγιο
  • 23 Απριλίου: ΛΕ.Μ.Ε., Τρίκαλα

Η κάθε αγωνιστική συνάντηση θα έχει 2 αγωνιστικά σκέλη, για κάθε κατηγορία και με ξεχωριστή βαθμολόγηση. Οι κατηγορίες θα είναι οι εξής: MX1, MX2, MX85, MX65, OPEN, SENIOR, MX50 και EXPERT. Οι δύο τελευταίες κατηγορίες δεν θα προσμετρούν στην βαθμολογία, αφού η MX50 θα είναι ανοικτή σε αθλητές 6-9 ετών και θα έχει χαρακτήρα επίδειξης, ενώ η EXPERT θα είναι ανοικτή σε συγκεκριμένους αθλητές και θα απονέμει έπαθλα, αλλά όχι βαθμολογία.

Διαβάστε την προκήρυξη για το κύπελλο Motocross 2023 κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Περιφερειακά πρωταθλήματα Scramble 2023

Η Α.ΜΟΤ.ΟΕ παράλληλα προχώρησε και στην προκήρυξη των επαρχιακών πρωταθλημάτων Scramble 2023. To πρόγραμμα των αγώνων θα έχει ως εξής:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συμμετέχουν τα Αθλητικά Σωματεία που ανήκουν στις περιφερειακές ενότητες Κεντρικής Μακεδονίας – Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Δυτικής Μακεδονίας – Ηπείρου – Θεσσαλίας –Ιόνιων Νήσων.

12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - Μ.Ο.Ξ. - ΞΑΝΘΗ

14 ΜΑΪΟΥ - Μ.Ο.Φ. - ΦΛΩΡΙΝΑ

22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - Λ.Ε.Μ.Ε. - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ- Μ.Ο.Ξ.- ΞΑΝΘΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συμμετέχουν τα Αθλητικά Σωματεία από τις περιφερειακές ενότητες: Αττικής –Πελοποννήσου – Κρήτης - Νοτίου Αιγαίου - Στερεάς Ελλάδας.

19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - Λ.Ε.Μ.Α.Θ. - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ

08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - Α.Μ.Ο.Σ. - ΣΠΑΡΤΗ

26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - Ε.Δ.Ο. - ΩΡΩΠΟΣ

03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - Σ.Μ.Α.Δ. - ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΑ

Τα Σωματεία που ανήκουν στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίουμπορούν να επιλέξουν την περιοχή που θέλουν να αγωνίζονται. Θα πρέπει να αγωνίζονται σε μια μόνο περιοχή για όλη την αγωνιστική χρονιά.

Οι κατηγορίες των περιφερειακών πρωταθλημάτων Scramble θα είναι οι εξής: S1, S2, SS, SN, SE, SB, SW-Women, SY1 και SY2. Αναλυτικά ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων Scrambler αναφέρεται και στην προκήρυξη της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. – Διαβάστε την με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 20:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon