.
Κατηγορία Motocross
Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2012 09:08

1o Hard Motocross & Rock Live 2012

 

 

Έγινε πραγματικότητα!

 

 


anigifΤο Σαβ/κο 28-29/07 έγινε πραγματικότητα το διήμερο αθλητικό αλλά και πολιτιστικό γεγονός που διοργάνωσε η ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ και απήλαυσαν εκατοντάδες θεατές και αγωνιζόμενοι!

Όλα στην εντέλεια


Ο καιρός ήταν πολύ ζεστός και οι δύσκολες αυτές συνθήκες αποτέλεσαν ένα στοίχημα για τους διοργανωτές, το οποίο άξια και κέρδισαν! Όλα κύλησαν ρολόι, σύμφωνα με το πρόγραμμα, χωρίς καμία καθυστέρηση. Η καταβροχή της πίστας και η δουλειά των συντελεστών ως προς την προετοιμασία της ήταν άψογη, μ’ αποτέλεσμα να μην υπάρξει καθόλου σκόνη.
Το Σάββατο το απόγευμα έγιναν τα σκέλη κατάταξης για τη θέση που θα καταλάμβαναν οι αθλητές στην μπάρα και το βράδυ ακολούθησε μία καταπληκτική ροκ συναυλία, που ευχαριστήθηκε πολύ το κοινό, στο χώρο της πίστας και στην οποία τραγούδησαν οι WHITE WAVES, VAYLT OF ACANTHYS, LOS DOS O MAS, τρία θεαματικά τοπικά συγκροτήματα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αγωνιστικά


Την Κυριακή το πρωί η μπάρα έπεσε και οι αγώνες ξεκίνησαν, προσφέροντας άφθονο θέαμα μέσα από τις μάχες που δίνονταν στο αγωνιστικό τερέν. Ξεχώρισε αναμφισβήτητα ο δικός μας Γιώργος Ηλιόπουλος με τις 2 καρό σημαίες στην κατηγορία ΜΧ1 και την 1η θέση όλων των κατηγοριών! Υπερήφανους μας έκαναν και οι μικροί αθλητές της «ακαδημίας» ΠΑΛΕΜΟΤ, κατακτώντας μάλιστα ο Νίκος Τσουρέκης τις  2 πρώτες θέσεις της κατηγορίας ΜΙΝΙ μετα από συγκλονιστική μάχη με την Λάμπρου ¨Τζονάκι.

Τελειώνοντας η λέσχη ΠΑΛΕΜΟΤ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς, τα μέλη της, τους εθελοντές κριτές και ιδιαίτερα την ποτοποιία «ΚΡΙΝΟΣ» και την ΑΚΡΟΣ ΑΤΕ για την πολύτιμη βοήθεια τους!

Αποτελέσματα

Κατηγορία ΜΧ1:
1ος ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΕΜΟΤ ΑΙΓΙΟ
2ος ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΜΕ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
3ος ΑΥΓΕΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΤΤΙΚΟ ΑΣΑΕ ΑΘΗΝΑ
Κατηγορία ΜΧ2:
1ος ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΛΕΜΟΤ ΠΑΤΡΑ
2ος ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΒΕ ΣΠΑΡΤΗ
3ος ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΛΕΜΟΤ ΑΙΓΙΟ
Κατηγορία ΟΡΕΝ
1ος ΔΗΜΟΛΙΑΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΛΕΜΟΤ ΓΛΥΦΑΔΑ
2ος ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΟ ΑΣΑΕ ΑΘΗΝΑ
3ος ΜΠΑΛΤΙΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΛΕΜΟΤ ΑΙΓΙΟ
Κατηγορία QUAD
1ος ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΟΒΕ ΩΡΟΠΟΣ
2ος ΝΤΟΥΖΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΒΕ ΚΕΡΑΤΕΑ
3ος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΟΒΕ ΠΕΥΚΙ
Κατηγορία ΜΙΝΙ
1ος ΤΣΟΥΡΕΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΕΜΟΤ ΑΙΓΙΟ
2ος ΛΑΜΠΡΟΥ ¨ΤΖΟΝΑΚΙ ΜΟΒΕ ΩΡΟΠΟΣ
3ος ΚΑΡΒΕΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΛΕΜΟΤ ΑΙΓΙΟ
Κατηγορία JUNIOR
1ος ΕΥΜΟΡΦΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΛΠ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
2ος ΜΠΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΕΜΟΕΡ ΓΑΛΑΤΑΣ
3ος ΒΑΖΑΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΛΕΜΟΤ ΑΙΓΙΟ
1ος νικητής των κατηγοριών ΜΧ1, ΜΧ2, OPEN ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ , 2ος ο ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και 3ος ο ΔΗΜΟΛΙΑΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2012 09:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon