.
Κατηγορία Enduro
Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011 08:49

2ο φιλικό enduro – Αρέθουσα

Πάθος, δράση και περιπέτεια!



Πάθος, δράση και περιπέτεια βίωσαν οι φίλοι του ENDURO στην Αρέθουσα Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 17 Απριλίου. Ο Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Αρέθουσας διοργάνωσε άψογα, κατά γενική ομολογία το 2ο Φιλικό ENDURO στο Όρος Κερδύλια. Το ραντεβού κλείστηκε για την περιοχή του Αγίου Χριστοφόρου Αρέθουσας, ένα τόπο πανέμορφο, με έντονο ανάγλυφο, τρεχούμενα νερά και πολύ πράσινο.

Άψογη διοργάνωση

Η εκκίνηση δόθηκε στις 10.45΄ με τους αναβάτες να χαίρονται μια διαδρομή 60 χιλιομέτρων με ανεβασμένη αδρεναλίνη. Καθώς επέστρεφαν περνούσαν μέσα από μια ειδική διαδρομή σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, που πρόσφερε υπέροχο θέαμα στους θεατές. Κατόπιν οι συμμετέχοντες παραλάμβαναν αναμνηστικά δώρα και μπλουζάκια της συνάντησης.
Πρέπει να τονίσουμε την άψογη διοργάνωση από πλευράς Σ.Μ.Α., καθώς είχε φροντίσει κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με την ασφάλεια των αναβατών, αλλά και την φιλοξενία των αναβατών και των θεατών.
Είναι βέβαιο, πως οι εκατό και πλέον συμμετέχοντες που ταξίδεψαν από όλες τις περιοχές της Βόρειας, κυρίως Ελλάδας, απόλαυσαν την εμπειρία και την συγκίνηση αυτής της εξαιρετικής διαδρομής.
Μέσα από το φωτογραφικά στιγμιότυπα και τα videos που ακολουθούν μπορείτε να νιώσετε το παλμό του ENDURO !!!
H ομάδα του www.lagadas2.blogspot.com ευχαριστεί θερμά τα μέλη του Συλλόγου Μοτοσικλετιστών Αρέθουσας για τη ζεστή φιλοξενία, τη βοήθεια και την ενημέρωση που παρείχαν.

Φωτογραφίες


Video

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 20:12

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon