.
Κατηγορία Άλλοι
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 16:40

Κουζής και Fantic παραμένουν στην πρώτη θέση του Π.Π. ΜΧ μετά τον 2ο αγώνα του 2023

[Δελτίο Τύπου]

Κάτω από ένα λαμπερό ήλιο με δόντια εξελίχθηκε ο 2ος αγώνας του πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross σε συνδυασμό με το Βαλκανικό πρωτάθλημα BMU και τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα EMX50, EMX65, και EMX85.

Η τοπική λέσχη έκανε καταπληκτική δουλειά τόσο στην οργάνωση όσο και την προετοιμασία της πίστας που λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, μερικές ημέρες πριν τον αγώνα έμοιαζε σαν ακατόρθωτο έργο.

kouz2

Ο Πάνος Κουζής (338) έδειξε για άλλη μια φορά την κλάση του οδηγώντας το δίχρονο Fantic XX250 σε μια πίστα που ευνοούσε πολύ τα τετράχρονα 450. Η δίχρονη μοτοσυκλέτα του Κουζή δυσκολεύτηκε να βρεί πρόσφυση στις ευθείες και να βάλει τη δύναμη «κάτω», αλλά παρ´ όλα αυτά ο αναβάτης της Fantic κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος με μια 3η (4η BMU) και μια 2η (3η BMU) θέση.

vag1

Στην MX2 εξαιρετικά αποτελέσματα έφερε ο Δημήτρης Βαγγελάκος (211) που παρ’ ότι έμεινε αρκετά πίσω στις εκκινήσεις λόγω πτώσεων συναθλητών του, έδειξε την ταχύτητά του, ανεβαίνοντας πάνω από 10 θέσεις στο 2ο σκέλος, τερματίζοντας στην 8η (12η BMU) και (14η BMU) θέση για 13η overall. Πολύ καλό αγώνα έκανε και ο Ηλίας Καραγιάννης (74) από την Πάτρα που τερμάτισε στην 12η θέση στο 1ο και 13η στο 2ο σκέλος για την 13η (18η BMU) θέση overall, μαζεύοντας πολύτιμους βαθμούς.

El1

Ο Χρήστος Κοτούλας (5) έκανε δύο πολύ καλά σκέλη στην Open τερματίζοντας 4ος (6ος BMU) και στα δύο σκέλη και 4ος (6ος BMU) στον αγώνα παρόλο που μια ίωση τον ταλαιπώρησε το Σαββατοκύριακο και δεν τον άφησε να αποδώσει στο 100%.

kot1

Στα 125 ο Λευτέρης Παπαδάκης (177) έκανε ένα συντηρητικό αγώνα μετά τον πρόσφατο τερματισμό του που τον έφερε στην 8η θέση (13η BMU) του αγώνα, ενώ από τη Δευτέρα ο 14χρονος Θηβαίος αθλητής βρίσκεται στην Ιταλία για να ξαναβρεί το ρυθμό του και ν’ αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα EMX 125. Καλή ταχύτητα έδειξε και το νεότερο μέλος της ομάδος, Παναγιώτης Κεραμιδάς (777) που πέτυχε μια 4η θέση στο 1ο σκέλος των μη προκριθέντων αλλά είχε μια πτώση στο 2ο σκέλος, ευτυχώς όμως χωρίς σοβαρό τερματισμό.

pap1

Τέλος από τα Paddocks της Fantic παρακολούθησε τον αγώνα ο “local hero” Δημήτρης Μπαξεβάνης αφού οι γιατροί δεν του έδωσαν το πράσινο φώς για να αγωνιστεί, εξαιτίας των σοβαρών κακώσεων στο γόνατο.

ker1

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon