.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 18:45

Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. - Ανακοίνωση για το σοβαρό ατύχημα στον αγώνα Μotocross στα Γιαννιτσά

Η Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. εξέδωσε επείγουσα ανακοίνωση για το σοβαρό ατύχημα που συνέβη κατά τον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2021 στα Γιαννιτσά.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.:

"Κατά τη διάρκεια των αγώνων BMU European Motocross Championship MXoBN/ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross και συγκεκριμένα στον τρίτο γύρο του πρώτου σκέλους της κατηγορίας ΜΧ2 και περί ώρα 13:20 της Κυριακής 17/10/2021 ο αθλητής Κανάκης Μάριος έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας και στη συνέχεια έπεσε στη περίφραξη του χώρου της ζώνης μηχανικών και χτύπησε τον Αλέξανδρο Γεωργαντά και τον Αθανάσιο-Ταξιάρχη Χατζηράλλη που βρισκόταν εντός της ζώνης μηχανικών .

Αμέσως επιλήφθηκε του συμβάντος ο γιατρός του αγώνα κος Κανταλάφτ Σαμίρ και με τα ασθενοφόρα του αγώνα έγινε η άμεση διακομιδή των τραυματιών στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Εκεί η κατάσταση τους κρίθηκε σοβαρή και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύονται.

Η ΑΜΟΤΟΕ και σύσσωμη η οικογένεια της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας, με αίσθημα ευθύνης και σεβόμενοι την ιδιαιτερότητα της κατάστασης, στεκόμαστε δίπλα στους δικούς τους ανθρώπους και προσευχόμαστε για το καλύτερο.

Παρακαλούμε όλους, να πράξουν το ίδιο."

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon