.
Κατηγορία Motocross
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 13:29

ΣΑΜΑΕ – ΑΜΟΤΟΕ: Εξελίξεις στην υπόθεση του Κωνσταντίνου Μερκούρη

Εξεδόθη απόφαση που απαλλάσσει τον νεαρό αθλητή από καταδικαστική εις βάρος του απόφαση της ΑΜΟΤΟΕ, μετά από την προσφυγή του Συνδέσμου Αθλητών στην δικαιοσύνη.

Η πρόεδρος του Συνδέσμου Αθλητών Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας, κα Παναγιώτα Δελαγραμμάτικα, δημοσίευσε έγγραφο του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σύμφωνα με το οποίο απαλλάσσεται από καταδικαστική απόφαση από την ΑΜΟΤΟΕ, ο ανήλικος αθλητής του Motocross, Κωνσταντίνος Μερκούρης.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ της ΓΓΑ, η καταδικαστική εις βάρος του απόφαση που είχε εκδοθεί το 2023, ακυρώνεται. Θυμίζουμε ότι ο Μερκούρης είχε αποκλειστεί από κάθε είδους αγώνα για έναν χρόνο από την έκδοση της απόφασης, ενώ οι γονείς τους είχαν αποκλειστεί από την παρακολούθηση κάθε αγώνα για 2 έτη. Μπορείτε να διαβάσετε την ανάλογη απόφαση, παρακάτω.

 

 

Φωτογραφία: Kwnstantinos Merkoyris FB Profile / Διάθληση

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 13:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon