.
Κατηγορία Άλλοι
Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 09:05

1ο Trail Ride 2X20 - Αναβάλλεται λόγω Κορωνοϊού

Το Off Road Team με αίσθημα ευθύνης, αναγκάζεται να ανακοινώσει την αναβολή του προγραμματισμένου για την Κυριακή 15 Μαρτίου Trail Ride στην Αττική.

Σεβόμενο τις ανακοινώσεις και τις επιταγές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αλλά και των γενικότερων υγειονομικών κανόνων που αποτρέπουν τις συναθροίσεις κόσμου, το Off Road Team προτίμησε να αναβάλει την εκδήλωσή για αργότερα την άνοιξη.

"Δεν θέλουμε να συμβάλουμε έστω και στο ελάχιστο, όχι στην εξάπλωση της νόσου -αφού η οδήγηση μοτοσυκλέτας και ειδικά enduro είναι η πλέον ασφαλής μετακίνηση και διασκέδαση- αλλά στην νοοτροπία των μαζικών συγκεντρώσεων, είτε σε καταστήματα αναψυχής / εστίασης, είτε σε αντίστοιχους χώρους πολιτιστικών ή αθλητικών δρώμενων.

Πιστεύουμε και ενθαρρύνουμε την ψυχραιμία αλλά προπάντων πιστεύουμε και ενθαρρύνουμε την πρόληψη και τον σεβασμό στους κανόνες προς όφελος του κοινού καλού, την προστασίας των ηλικιωμένων αλλά και του συστήματος υγείας της χώρας μας που θα δοκιμαστεί υπερβολικά τις ερχόμενες εβδομάδες.

Ζητάμε την κατανόησή σας, κι ευχόμαστε σε όλους υπομονή κι αλληλεγγύη μέσω του σεβασμού στο συνάνθρωπο."

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Off Road Team ή στους ακόλουθους ιστότοπους:

http://www.offroadteam.gr/

https://www.facebook.com/groups/trailride.gr/

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 09:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon