.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 13:25

Moto2: Πρωτάκουστη ιστορία με τον Dominique Aegerter!

 

Τον πέταξαν έξω από την ομάδα του, γιατί πάει αλλού το 2017!

 

Απίστευτη ιστορία στο Πρωτάθλημα Moto2, με πρωταγωνιστές τον Dominique Aegerter και την ομάδα Interwetten, η οποία σε μια μικρόψυχη κίνηση, πέταξε έξω τον Ελβετό αναβάτη λίγο πριν το τέλος της σεζόν, επειδή εκείνος έκλεισε συμβόλαιο με την Leopard Team… για το 2017!

Οι αναβάτες όλων των κατηγοριών και όλων των πρωταθλημάτων αλλάζουν ομάδες τακτικά, όμως δεν θυμόμαστε να έχει γίνει ποτέ ανάλογη ιστορία με του Aegerter. Να πετάξουν δηλαδή αναβάτη εκτός ομάδας κατά τη διάρκεια της σεζόν, μόνο και μόνο επειδή του χρόνου ο αγωνιζόμενος αλλάζει ομάδα!

Ο ίδιος ο αναβάτης εξέδωσε ανακοινωθέν στο οποίο μεταξύ άλλων λέει τα εξής: «Δεν μπορώ να καταλάβω την αντίδραση της ομάδας και μου είναι δύσκολο να την δεχθώ. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Δε νομίζω πως έκανα κάτι κακό όταν υπέγραψα με άλλη ομάδα για την επόμενη σεζόν. Αυτός είναι ένας πολύ κακός αποχαιρετισμός από τον χορηγό και μέντορα μου, κ. Oliver Metraux, και λυπάμαι πολύ για αυτό.»

Η CGBM Evolution, που διαχειρίζεται την carXpert Interwetten Team εξέδωσε το δικό της ανακοινωθέν στο οποίο λέει: «Η απόφαση να διώξουμε τον Dominique από την ομάδα ελήφθη μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με άλλη ομάδα για το 2017, και αυτό έγινε γιατί ο αναβάτης είχε συμφωνήσει να μείνει μαζί μας και του χρόνου, λίγες ημέρες πριν ανακοινώσει την μεταγραφή του. Παρόλα αυτά εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Dominique για τη συνεργασία του μαζί μας, για τη νίκη του στο Sachsenring το 2014 και για τις 2 πέμπτες θέσεις του στη γενική κατάταξη το 2013 και το 2014, και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για την μελλοντική του καριέρα.»

Οι δικαιολογίες της CGBM Evolution δεν πείθουν ιδιαίτερα, καθώς όπως όλα δείχνουν η «συμφωνία» μεταξύ Aegerter και Interwetten ήταν προφορική και μόνο.

Τη θέση του Ελβετού στην Interwetten για το υπόλοιπο της χρονιάς θα πάρει ο 16χρονος Ισπανός Iker Lecuona.

Θα δούμε τους δικηγόρους να επεμβαίνουν λόγω των όρων του συμβολαίου του Aegerter; Έχει πάτημα για να διεκδικήσει τη θέση του για το υπόλοιπο της σεζόν στην Interwetten ο Ελβετός; Αναμένονται εξελίξεις στο ιαπωνικό GP.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 13:30

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon