.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 09 Αυγούστου 2016 09:45

Jeffrey Herlings - Παραμένει στην KTM

 

Έως το 2020

 

 

Τέλος στις φήμες για μεταγραφή του Jeffrey Herlings έβαλε τόσο ο ίδιος όσο και η Red Bull KTM Factory Racing ομάδα του, ανακοινώνοντας την υπογραφή νέου συμβολαίου μέχρι το 2020. Το συμβόλαιο υπογράφηκε από τον Motosport Director Pit Beirer στην Αυστρία, ανανεώνοντας την συνεργασία που έληγε στο τέλος του 2017. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής MX2 θα αλλάξει κατηγορία για το 2017 και θα συμμετάσχει στην MXGP, δίπλα στον Toni Cairoli.

O Pit Beirer δήλωσε πως είναι χαρούμενος που θα έχουν τον Herlings στην ομάδα μέχρι και το 2020 μιας και είναι ένας νέος αναβάτης που έχει μέλλον, έχοντας παράλληλα δύο παγκόσμιους τίτλους και 59 νίκες στο ενεργητικό του.
Από την μεριά του ο Jeffrey Herlings δήλωσε πως είναι πραγματικά χαρούμενος που παραμένει στην ομάδα και θα προσπαθήσει να πάρει όσους περισσότερους τίτλους και νίκες μπορεί με την KTM.
O Herlings έχει ήδη στην κατοχή του τίτλους στο παγκόσμιο και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 85 κυβικών εκατοστών, ενώ στην πρώτη του χρονιά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2011, στην MX2, κατέκτησε την 2η θέση.
Τις δύο επόμενες χρονιές, 2012 και 2013, κατέκτησε τον τίτλο, ενώ πολλές ατυχίες τον έθεσαν εκτός υπεράσπισης μετά.
Το 2016, αν και δεν έχει συμμετάσχει σε δύο αγώνες, λόγω σπασμένης κλείδας, έχει ωστόσο διαφορά 87 βαθμών στο πρωτάθλημα και οδεύει για άλλο ένα τίτλο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Αυγούστου 2016 09:46

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon