.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015 15:34

Γιάννης Τρίγκας - Συμμετείχε στο παγκόσμιο enduro στο Βέλγιο!

 

Συνέχεια με δυσκολίες

 

 

Ο Γιάννης Τρίγκας βρέθηκε στο Βέλγιο για να συμμετάσχει στον αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος enduro - τον πρώτο που διοργανώνεται εκεί.
Την πρώτη μέρα είχε μία πτώση στο πρώτο πέρασμα στην ειδική enduro που τού στοίχησε σε χρόνο και πόνο. Ο αναβάτης της ομάδας Beta Chachagias ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και στη σέλα του Beta RR 430 της Beta Boano Racing Sport ανέβασε την απόδοση του καταφέρνοντας να ανακτήσει λίγο από το χαμένο χρόνο και να τερματίσει τελικά στην 22η θέση της Ε2. Στόχος για την δεύτερη μέρα του αγώνα, ήταν να ξεπεραστεί ο πόνος στον ώμο και την μέση ώστε ο Γιάννης Τρίγκας να δώσει το 100% και να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο κοντά στη βαθμολογούμενη δεκαπεντάδα του WEC Maxxis FIM World Enduro Championship.

Την δεύτερη μέρα, ο Γιάννης Τρίγκας τερμάτισε στην 21η θέση ολοκληρώνοντας ένα δύσκολο αγωνιστικό διήμερο στο Βέλγιο. Με σταθερούς χρόνους στις ειδικές και καταφέρνοντας να ξεπεράσει τα προβλήματα από την πτώση της 1ης ημέρας, έφτασε στον τερματισμό αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες τόσο από το αγωνιστικό κομμάτι όσο και από την συνεργασία του με την ομάδα Beta Boano Racing Sport. Μετά από τρεις συνεχόμενους αγώνες στο WEC Maxxis FIM World Enduro Championship ήρθε επιτέλους η ώρα ο Γιάννης Τρίγκας να κατέβει από τη σέλα του αγαπημένου του Beta RR 430 για λίγη ξεκούραση και θάλασσα!
Φωτογραφίες: Αντρέας Γκλαβάς, Lynn / enduro21.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015 15:36

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Marc Coma - Ο χαιρετισμός της KTM Jeffrey Herlings - Χτύπησε πάλι! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon