.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 13:35

Αναδιάρθρωση στη BMW Motorrad Motorsport

Νέος διευθυντής αναλαμβάνει την αγωνιστική πτέρυγα της BMW Motorrad, με τον προκάτοχό του να αφοσιώνεται στο WorldSBK και το EWC.

Η BMW Motorrad Motorsport αναδιοργανώνεται καθώς τη θέση του διοικητικού της ηγέτη θα αναλάβει από την 1η Ιουνίου 2024 ο κύριος Sven Blusch, προερχόμενος από μια πετυχημένη, δεκαετία στο πρόγραμμα BMW M Motorsport όπου ήταν υπεύθυνος για την οργάνωση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων και την εξέλιξη οχημάτων και οδηγών.

Ο προκάτοχός του στη BMW Motorrad Motorsport, Marc Bongers, θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στη διεύθυνση των ομάδων στα FIM Superbike World Championship (WorldSBK) και FIM Endurance World Championship (EWC).

Με την έλευση του Toprak Razgatlioglu στην εργοστασιακή ομάδα του WorldSBK η BMW βλέπει πλέον σοβαρά τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και αυτό ακριβώς αντανακλά η αφοσίωση του κυρίου Bongers στη συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Ομοίως στο EWC η BMW Motorrad Motorsport έχει πλέον αναδειχθεί ως υπολογίσιμη δύναμη και σίγουρα θέλει να διεκδικήσει κι εκεί την κορυφή - εκμεταλλευόμενη και το κενό που αφήνει η αποχώρηση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Suzuki Endurance Racing Team (SERT).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon