.
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 17:29

VR46 Agency - Η νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του «Γιατρού»

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του Valentino Rossi συνεχίζονται με τη VR46 Agency, η οποία έχει στο επίκεντρο την αναζήτηση νέων χορηγών και εμπορικών συνεργατών.

Η εν λόγω νεοσυσταθείσα εταιρεία, η VR46 Agency, ασχολείται με την αναζήτηση χορηγών και εμπορικών εταίρων, ενώ παράλληλα εστιάζει στην παροχή συμβουλών μάρκετινγκ στον αθλητισμό, ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς. Φυσικά, η VR46 Agency συνεργάζεται αρχικά με τη VR46 Rider Academy -και πάλι- του Rossi, η οποία έχει αποτελέσει φυτώριο για αρκετούς από τους καλύτερους αναβάτες στην κορυφαία κατηγορία, συμπεριλαμβανομένου του δύο φορές πρωταθλητή MotoGP, Francesco Bagnaia. Η πλειονότητα της VR46 Academy αγωνίζεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP, καθώς οι Franco Morbidelli, Luca Marini και Marco Bezzecchi αποτελούν επίση... μαθητές της κίτρινης ακαδημίας.

Η VR46 Agency, η οποία έχει μπει στην ενεργό δράση τους τελευταίους μήνες, είναι ήδη υπεύθυνη για την άφιξη του μεγάλου χορηγού Pertamina Enduro στην ομάδα MotoGP του Valentino Rossi. Διευθυντής της εταιρείας είναι ο Gianluca Falcioni, ο οποίος ήδη συνεργάζεται με την Ακαδημία VR46 του Rossi και φροντίζει τα συμφέροντα του Bagnaia.

Επομένως αποδεικνύεται για πολλοστή φορά το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Ιταλού Πολυπρωταθλητή, ο οποίος μπορεί να μη βρίσκεται πια ενεργά μέσα στις πίστες, θέτει ωστόσο τα θεμέλια για τη μέγιστη οικονομική αξιοποίηση του ονόματος που έχτισε εντός τους.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon