.
Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 07:07

Danilo Petrucci - Το 2024 ξεκινά με συνεργασία με την Airoh

Ο Danilo Petrucci είναι πλέον ανάμεσα στους αναβάτες που θα φορέσουν τα κράνη της Airoh κυνηγώντας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike.

Συγκεκριμένα, ο Danilo Petrucci ξεκίνησε επίσημα τη συνεργασία του με την Airoh που θα τον υποστηρίξει κατά τη διάρκεια των αγώνων του WorldSBK για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Antonio Locatelli, Διευθύνων Σύμβουλος της Airoh, δήλωσε σχετικά: «Ο Danilo Petrucci είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους αναβάτες μέσα στα paddocks. Οι αξίες, η αφοσίωσή του και η ισχυρή του δέσμευση για την επίτευξη ολοένα και πιο φιλόδοξων στόχων αντικατοπτρίζουν πλήρως εκείνες της εταιρείας μας. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτή τη συνεργασία και ακόμη περισσότερο για να μπορέσουμε να στηρίξουμε το Danilo στους επερχόμενους αγώνες του».

Με το διετές συμβόλαιο του, ο Danilo Petrucci θα φορά το νέο αγωνιστικό κράνος Airoh GP 800 -με την έγκριση φυσικά της FIM- το οποίο αποκαλύφθηκε στην τελευταία EICMA.

«Το να συνεργάζομαι με την Airoh για την ερχόμενη σεζόν, μια μάρκα που βλέπει τα κράνη της να αγωνίζονται με τους καλύτερους αναβάτες στη διεθνή σκηνή, είναι μεγάλη τιμή για μένα. Ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει η εταιρεία, φέρνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα στους επερχόμενους γύρους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike», ήταν τα λόγια του Ιταλού αναβάτη.

Ο Danilo Petrucci, γεννημένος στο Terni το 1990, είχε ένα πολύ καλό 2023, καθώς κατά το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK με την Barni Racing Team, ανέβηκε τρεις φορές στο βάθρο, τελειώνοντας τη σεζόν στην έβδομη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στο MotoGP αλλά και στο Dakar!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon