.
Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 07:16

Ian Hutchinson - Επιστρέφει στο «Νησί» μετά το εγκεφαλικό!

Ούτε οι τραυματισμοί, ούτε ο κορωνοϊός, ούτε το... εγκεφαλικό μπορούν να στερήσουν το Isle of Man από το Ian Hutchinson, ο οποίος φέτος επιστρέφει στην ενεργό δράση.

Το 2010, ο Ian Hutchinson έγινε ο πρώτος αγωνιζόμενος του Isle of Man TT που πήρε πέντε νίκες σε μια εβδομάδα αγώνων. Έτρεξε σε πολλές κατηγορίες και μέχρι σήμερα, εξακολουθεί να είναι ο μόνος αναβάτης που έχει καταφέρει αυτό το κατόρθωμα.

Για το 2024, ο Hutchy πρόκειται να έχει ξανά αυτή την ευκαιρία. Το 2023 έμεινε εκτός του αγώνα, μετά από ένα εγκεφαλικό που υπέστη κατά τη διάρκεια προπόνησης νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Πλέον, ο Hutchinson έλαβε άδεια να αγωνιστεί στο IOMTT του 2024. Έχει επανενωθεί με την ομάδα Milenco by Padgett's Motorcycles, η οποία είναι επίσης η ομάδα με την οποία ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της αξέχαστης εβδομάδας το 2010.

Έκτοτε, ο Hutchinson πήρε συνολικά 16 νίκες στο TT. Αυτό τον τοποθετεί στην 5η θέση στην κατάταξη των κορυφαίων νικητών του ΤΤ όλων των εποχών, μόνο πίσω από τους Joey Dunlop (26), Michael Dunlop (25), John McGuinness (23) και Dave Molyneux (17).

Φέτος, θα αγωνιστεί με δύο μοτοσυκλέτες, με την πρώτη είναι το Honda CBR1000RR-R Fireblade SP στους αγώνες RST Superbike, RL360 Superstock και Milwaukee Senior TT. Η δεύτερη είναι το νέο Honda CBR600RR στους δύο αγώνες Monster Energy Supersport.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω με τον Clive και την ομάδα. Νομίζω ότι ο τρόπος που δουλεύω εγώ αλλά και η ομάδα λειτουργεί σωστά. Ο Clive στήνει μια μοτοσυκλέτα στην οποία ξέρεις ότι μπορείς να ανέβεις και να οδηγείς γρήγορα αμέσως. Με τραυματισμούς, COVID και εγκεφαλιικό πέρυσι, δεν αισθάνομαι ότι είχα καλή πορεία στο TT από το 2017 και έτσι είναι ιδανικό να είμαι με την ομάδα που μπορεί να με αφήσει να κάνω τους γύρους που είναι αυτό που χρειάζομαι.

Έχουμε ήδη κάνει δοκιμές στην Ισπανία και θα επιστρέψουμε ξανά στην Πορτογαλία και την Ισπανία τις επόμενες εβδομάδες, καθώς έχουμε πολύ περισσότερο χρόνο διαδρομής στην πορεία μέχρι το TT, οπότε ανυπομονώ πραγματικά για το τι μπορεί να φέρει το 2024 », ήταν οι δηλώσεις του Ian Hutchinson.

Πηγή: rideapart.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon