.
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 11:27

Ian Hutchinson - Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο στην Ισπανία

Δυσάρεστο συμβάν υγείας, αλλά με –προς το παρόν- αίσια εξέλιξη, υπέστη ο Ian Hutchinson, ο γνωστός Βρετανός αγωνιζόμενος με συμμετοχές και στο Isle of Man TT, μεταξύ άλλων.

Ο Hutchinson υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, κατά την διάρκεια προπόνησης ποδηλασίας που έκανε στην Ισπανία, πριν από περίπου 2 εβδομάδες.

Για καλή του τύχη, όμως, κοντά του ήταν ο επίσης αγωνιζόμενος με μοτοσυκλέτα Jason O’ Halloran, ο οποίος «του έσωσε την ζωή», όπως ανέφερε ο ίδιος ο Hutchinson σε Post του στα social media. Ο Hutchinson δηλώνει πολύ σύντομα ότι «όλα είναι καλά», αλλά ακόμα δεν αποκαλύπτεται κάτι περισσότερο, ούτε για το πώς εξελίχθηκε το συμβάν, ούτε και για την πορεία της διαδικασίας ανάρρωσης του Hutchinson. Ο Jason O’ Halloran, από την άλλη, του απάντησε λακωνικά, χαρακτηρίζοντας τον «tough bugger» ή όπως θα λέγαμε και εμείς εδώ, «σκληρός κ@$ιόλης». :D

Ian Hutchinson post

Προς το παρόν, λοιπόν, αναμένουμε περισσότερες ενημερώσεις για την πορεία της υγείας του Hutchinson και για το αν και πως, αυτή θα επηρεάσει την καριέρα του και τους αγώνες του από εδώ και μπρος.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 12:02

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon