.
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 12:25

Marquez - Νόμιζα ότι είμαι υπερήρωας, πήρα το μάθημα μου

Ένας τελείως διαφορετικός Marc Marquez θα βρίσκεται στις πίστες πλέον.

Η τεράστια περιπέτεια του Marc Marquez, που ξεκίνησε το 2020, μάλλον δεν έχει τελειώσει ακόμα. Και αυτό διότι, παρά το ότι ο τραυματισμός στο χέρι του Ισπανού superstar έχει πλέον αντιμετωπιστεί, ο Marquez δεν έχει επανέλθει στην πρότερη κατάσταση του αγωνιστικά, ίσως όχι και ψυχολογικά.

Σε συνέντευξη του στην στον δημοσιογράφο της Corriere della Sera, Daniele Sparisci, o Marquez παραδέχεται ότι ξεπέρασε όλα τα όρια του, στην ιστορία με τον τραυματισμό του. «Μετανιώνω κάποια πράγματα, πήρα το μάθημα μου. Δεν σεβάστηκα τον τραυματισμό μου. Οι επισφαλείς αποφάσεις έτσι είναι: Κάποιες φορές βγαίνουν καλά, κάποιες άσχημα. Ο μοτοσυκλετισμός ήταν πάντα κάτι επικό, ήθελε υπερήρωες. Πόσες φορές έχουμε δει αναβάτες πίσω στην σέλα, μετά από 24 ώρες από μία επέμβαση; Αν όλα πάνε καλά, παίρνουν το χειροκρότημα. Αλλιώς, όπως στην περίπτωση μου που αποφάσισα να αγωνιστώ αμέσως, θα υποστείς τις συνέπειες. (…) Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Πέρασα άσχημες στιγμές, συμβαίνει σε όλους, αλλά εξακολουθώ να είμαι σε καλύτερη θέση από πολλούς. Ζω με το πάθος μου».

Ο Marquez δεν την … γλίτωσε και ερωτήθηκε από τον Sparisci για την πιθανότητα του να επικοινωνήσει ξανά με τον Rossi: «Ποτέ μην λες ποτέ. Δεν θα γίνει αύριο, αλλά σε 20-30 χρόνια, ποιος μπορεί να ξέρει…». Και ο νοών, νοείτω.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 12:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon