.
Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 11:00

Επίσημο – O Luca Marini στην θέση του Marc Marquez, στην Repsol Honda

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που κυκλοφόρησαν έντονα τις τελευταίες ημέρες.

Μετά από την λήξη της αγωνιστικής δράσης για το MotoGP του 2023, ανακοινώθηκε και μία μεταγραφή που πολλοί θεώρησαν βέβαιη, πριν λίγες ημέρες. Ο Luca Marini μετακινείται στην Repsol Honda, στην θέση του άρτι αποχωρήσαντα Marc Marquez, ο οποίος οδεύει προς Gresini Ducati.

Όπως ανακοίνωσε το HRC πριν λίγα λεπτά, ο Luca Marini υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών με το HRC, άρα θα τρέξει με τα χρώματα της Repsol Honda μέχρι και το τέλος της σεζόν του 2025 -φυσικά... εκτός απροόπτου, τα οποία βλέπουμε όλο και συχνότερα, οφείλουμε να πούμε... H ανακοίνωση του HRC ακολούθησε αυτή περί αποχώρησης του Luca Marini, από την VR46 ομάδα, που είχε γίνει ήδη από εχθές. 

Ετεροθαλής αδερφός του Valentino Rossi και μέλος της ομάδας VR46 μέχρι αυτή την σεζόν, ο Luca Marini έκανε το ντεμπούτο του στο MotoGP το 2021, έχοντας τελειώσει την σεζόν του 2020 στην κατηγορία Moto2 με 6 νίκες και 15 πλασαρίσματα στο βάθρο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 11:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon