.
Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 07:44

Jorge Martin – Αντίο στον Τίτλο, αντίο και στην «προαγωγή»;

Ο Martinator φέρεται να μετακόμιζε στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati την επόμενη σεζόν, αν κέρδιζε το πρωτάθλημα του 2023.

Κάτι που δε συνέβη όμως μιας και δεν παραγκώνισε τον Francesco Bagnaia από την κορυφή της βαθμολογίας, αφού 5 γύρους μετά την εκκίνηση στην Valencia, έπεσε. Μια πτώση που του κόστισε τον Τίτλο και πιθανώς και μια «προαγωγή». Κατά τα λεγόμενα του Motrsport.com, το συμβόλαιό του περιελάμβανε μια ρήτρα που του επέτρεπε ενδεχομένως να προβιβαστεί εάν γινόταν πρωταθλητής MotoGP. Ο Martin θα είχε φορέσει τα κόκκινα ήδη από το τεστ της Τρίτης μετά το τέλος της σεζόν, αν ο αγώνας της Κυριακής είχε διαφορετική για εκείνον έκβαση.

Πέρυσι άλλωστε, ο Jorge Martin έχασε την εργοστασιακή θέση από τον Enea Bastianini. Αν και ο Bastia κέρδισε το πρώτο του γκραν πρι για την εργοστασιακή ομάδα στη Μαλαισία, η χρονιά του καταστράφηκε από τραυματισμούς και πτώσεις, με το συμβόλαιο του Bastianini να ορίζει ότι μόνο αυτή η σεζόν ήταν εγγυημένη σε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα.

Αν όμως συνυπολογίσουμε το ό,τι ο Martin όχι μόνο δε στέφθηκε Πρωταθλητής, αλλά υπέπεσε και σε… «σφάλματα» για τη Ducati, πιέζοντας αντιαθλητικά το Bagnaia, τότε η μεταγραφή μάλλον αναβάλλεται επ’αόριστον.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon