.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 10:29

Αγωνιστική δράση σαββατοκύριακου 21-22 Οκτωβρίου 2023

Λίγα και καλά έχει το πρόγραμμα του διημέρου, με έναν νέο αγωνιστικό θεσμό να ντεμπουτάρει στην Ελλάδα.

Στην κατηφόρα για το τέλος των περισσότερων πρωταθλημάτων με τον χειμώνα προ των πυλών, αυτό το διήμερο είναι σχετικά ήσυχο, αλλά οι λιγοστοί αγώνες που περιλαμβάνει έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Για το MotoGP δε χρειάζεται να πούμε πολλά, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και στον τελευταίο αγώνα στην Ινδονησία άλλαξε η κορυφή της βαθμολογίας δύο φορές στη διάρκεια δύο αγωνιστικών ημερών. Η νέα μονομαχία Bagnaia εναντίον Martin απλά δε χάνεται αυτό το σαββατοκύριακο.

Στην Ελλάδα έχουμε τον παρθενικό αγώνα ενός νέου θεσμού, του Extreme Enduro, ο οποίος κάνει το ξεκίνημά του στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Παράλληλα έχουμε Dragster στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Αγρινίου και, όπως φαίνεται, αυτοί οι δύο ταυτόχρονοι αγώνα μας "κοστίζουν" τον 7ο και τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου ΜΧ, ο οποίος ήταν να διοργανωθεί στον Πρίνο Τρικάλων - αρχικά το περασμένο σαββατοκύριακο πριν αναβληθεί λόγω εκλογών, ενώ τώρα αναβάλλεται εκ νέου με την ΑΜΟΤΟΕ να εξηγεί με δελτίο Τύπου:

"Η πληθώρα αγώνων κατά το 2ήμερο 21-22 Οκτωβρίου (οργάνωση πολλών αγώνων διαφόρων αθλημάτων εξαιτίας των αυτοδιοικητικών εκλογών) και η αδυναμία εύρεσης αξιόπιστης λύσης υπηρεσιών χρονομέτρησης, μας αναγκάζει στην αναβολή του 7ου αγώνα για το ΠΠΜΧ που ήταν προγραμματισμένος να γίνει την συγκεκριμένη ημερομηνία στον Πρίνο Τρικάλων.

"Η νέα ημερομηνία τέλεσης του αγώνα είναι η 4-5 Νοεμβρίου 2023."

Αγωνιστική δράση 21-22 Οκτωβρίου

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster, 5ος αγώνας, Αγρίνιο
Πανελλήνιο Κύπελλο Extreme Enduro, 1ος αγώνας, Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, 17ος αγώνας, Phillip Island (Αυστραλία)
Ευρωπαϊκό Κύπελλο Supersport 300 / Superstock 1000, 6ος αγώνας, Grobnik (Κροατία)

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon