.
Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 14:49

Marc Marquez - Και ξαφνικά, η Ducati... τον θέλει!

Και μπροστά μας έχουμε ακόμα ένα επεισόδιο της «Marquez-ιάδας» του 2024.

Η ιστορία περί της μεταγραφής – η μη- του Marc Marquez εκτός Honda, για το 2024, έχει πάρει πλέον τόσες πολλές μορφές, που μπορεί να πει κανείς ότι είναι απλώς μια σεναριολογία, που παραμένει εν ζωή… για να τραβά το ενδιαφέρον στο MotoGP. Το τελευταίο επεισόδιο, λοιπόν, με το οποίο μάλιστα έχουν ασχοληθεί μέσα τεράστιου βεληνεκούς στο αντικείμενο, θέλει την Ducati, πλαγίως, να μην αρνείται το ενδεχόμενο συνεργασίας τους με τον MM!

Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ ασχολήθηκε με δηλώσεις του Claudio Domenicali, του CEO και υπ’ αριθμόν 1 ανδρός της Ducati, ο οποίος είπε για το θέμα: «Ενδιαφερόμαστε, το κοιτάμε υπό θετική σκοπιά. Το γεγονός του ότι οι μοτοσυκλέτες μας αποδίδουν τόσο καλά γεννά ενδιαφέρον. Είμαστε συγκεντρωμένοι στις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες, οι ιδιωτικές ομάδες κάνουν συμφωνίες για τις οποίες εμείς δεν έχουμε λεπτομέρειες».

Η τελευταία φράση αναφέρεται πιθανότατα στην κατάσταση της Gresini Ducati ομάδας, ως ανεξάρτητης οντότητας η οποία, παρά το ότι έχει μοτοσυκλέτες Ducati, μπορεί να αποφασίζει όπως θέλει  για τους αναβάτες που θέλει να εξασφαλίσει –μένει μόνο να φανεί, αν ο CEO της Ducati έχει τον τελευταίο λόγο.

Η θετική απάντηση περί Marquez από άνθρωπο της Ducati και μάλιστα, τον κορυφαίο όλων, έρχεται σε αντίθεση με παλαιότερες δηλώσεις του Paolo Ciabbati, αθλητικό διευθυντή, ο οποίος είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο –μιλώντας ωστόσο για την εργοστασιακή ομάδα.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες, ο Ciabbati άλλαξε λίγο τα λεγόμενα του, δηλώνοντας: «Δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο. Φυσικά, όπως ήδη ειπώθηκε, είναι μια ανεξάρτητη ομάδα. Κανονικά, όταν κάτι συζητιέται στα paddocks, είναι επειδή υπάρχει μια δόση αλήθειας. Για εμάς, είμαστε σε μια κατάσταση που ξέρουμε ότι, καταρχήν, οι δύο αναβάτες της Repsol Honda έχουν συμβόλαιο για του χρόνου και ό,τι συμβαίνει, είναι μεταξύ της Honda και της Gresini. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 14:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon