.
Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 10:19

Lin Jarvis - Ξεκάθαρο άνοιγμα στο Valentino Rossi

Το αφεντικό της Yamaha μίλησε για την πιθανή μελλοντική συνεργασία με τη VR46 μιας και συμβαίνει το παράδοξο ο πρεσβευτής της Yamaha να έχει μοτοσυκλέτες της... Ducati στην ομάδα του.

Κάπως έτσι, το αλισβερίσι της Yamaha με την ομάδα VR46 του Valentino Rossi συνεχίζεται. Σε συνέντευξη του στο Gpone.com, το αγωνιστικό αφεντικό των τριών διαπασών, Lin Jarvis επέστρεψε για να μιλήσει για την πιθανή συνεργασία, κλείνοντας το μάτι στον Doctor, ο οποίος αυτή τη στιγμή συνδέεται με την Ducati.

"Έχουμε πολλές δραστηριότητες μαζί με τη VR46 και ο Valentino είναι ο πρεσβευτής μας. Και για εμάς είναι λογικό να επιλέξουμε την ομάδα του Rossi, για να μην αναφέρουμε ότι σήμερα η καλύτερη δορυφορική ομάδα είναι δική του. Και έχει επίσης εξαιρετικούς αναβάτες! Πρώτα από όλα, για να τους πείσουμε, πρέπει να έχουμε ανταγωνιστικές μοτοσυκλέτες και να τους προσφέρουμε ενδιαφέρουσες συνθήκες. Μιλάω απευθείας με όλα τα μέλη της VR46, συνεχώς, συμπεριλαμβανομένου του Valentino. Εάν η Yamaha είναι ανταγωνιστική, θα είναι ανοιχτά σε εμάς."

Ως προς την ανταγωνιστικότητα της μοτοσυκλέτας ο Jarvis δήλωσε: "Μπορώ να εγγυηθώ ότι η απόσυρση της Yamaha (από τους αγώνες) είναι πλήρης ανοησία, δεν υπάρχει δισταγμός ή έλλειψη ανταγωνισμού, εμείς και η Honda πρέπει να αλλάξουμε την προσέγγισή μας και να είμαστε πιο γρήγοροι και πιο επιθετικοί".

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως θα υπάρξει άμεσα ένα ανταγωνιστικό YZR-M1, όσο καλές και αν είναι οι προπονήσεις των αναβατών της VR46 με τα R1. Το αν θα δούμε τόσο δραματικές αλλαγές είναι θέμα χρόνου, με τα τελεσίγραφα και του Fabio Quartararo να έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι.

Πηγή: sportal.it

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon