.
Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 17:25

Marc Marquez - Στις... "επιλογές" του και η Aprilia

Ο Marc Marquez είναι αναμφίβολα ένας από τους αναβάτες του οποίου το μέλλον συζητιέται ιδιαίτερως για το ενδεχόμενο της μετά Honda εποχής. Τώρα ήταν η σειρά του Antonio Jimenez να «καλέσει» τον πολλάκις παγκόσμιο πρωταθλητή στην Aprilia.

Αν δε σας λέει κάτι το προαναφερθέν όνομα, πρόκειται για τον Crew Chief του Aleix Espargaro, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι Twitch του Nico Abad ξεκίνησε επαινώντας τον #93, προτού πει ότι πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον του και τι θέλει να κάνει ακόμα στο MotoGP:

«Πρέπει να ονειρεύεσαι, όλα είναι δυνατά. Τα χρόνια περνούν ο Marc, εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους, δεν μπορεί να χάσει χρόνο αν θέλει να γίνει ξανά παγκόσμιος πρωταθλητής. Έχει δύο επιλογές: να περιμένει και να χάσει τις δυνατότητές του και την επιθυμία του ή μια αλλαγή είναι απαραίτητη».

Αν και άλλοι κατασκευαστές έχουν συζητηθεί χρόνο με το χρόνο ως εναλλακτικές για τον οκτώ φορές παγκόσμιο πρωταθλητή - οι KTM και Ducati συγκεκριμένα- η αλήθεια είναι ότι ο Jimenez έχει άλλη εναλλακτική στο μυαλό του και την «πρότεινε» στον Ισπανό: Μπορώ να δω ότι είναι δύσκολο για αυτόν να ενταχθεί στην KTM με τα προβλήματα που έχει και πρέπει να βρουν μια θέση και για τον Pedro Acosta. Σε μια Ducati δεν νομίζω, σε μια Aprilia θα μπορούσε να είναι.

Αυτά βέβαια ακούγονται εκ του... ασφαλούς, μιας η επίσημη θέση του Marquez έχει να κάνει με δέσμευση στη Honda. Για το 2024 έστω.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon