.
Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 08:01

Marc Marquez – Πότε επιστρέφει στους αγώνες

Ο Marc Marquez άφησε να εννοηθεί ότι σχεδιάζει να αγωνιστεί στο ολλανδικό MotoGP του επόμενου Σαββατοκύριακου, λίγες στιγμές μετά την αποχώρησή του από το γερμανικό grand prix.

Ο αναβάτης της Repsol Honda έζησε ένα επιεικώς εφιαλτικό Σαββατοκύριακο στο Sachsenring - μια πίστα που συνήθως είναι μεταξύ των αγαπημένων του - που κορυφώθηκε με την απόσυρση από το εν λόγω Grand Prix. Για την ακρίβεια, η πέμπτη πτώση του Marquez το Σαββατοκύριακο ήρθε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης το πρωί της Κυριακής, όταν έσπασε το δάχτυλό του αλλά κρίθηκε ικανός για αγώνα, επιλέγοντας ωστόσο να μην τρέξει.

«Μετά από πέντε ατυχήματα, ειδικά αυτό το πρωί [στην προθέρμανση], δεν νιώθω έτοιμος να αγωνιστώ, οπότε αποφάσισα να μην πιέσω, επειδή στην Ολλανδία έρχονται περισσότερα. Δεν νιώθω έτοιμος. Έχω πολλά χτυπήματα στο σώμα μου και ειδικά στον αστράγαλο, ένα μικρό κάταγμα. Δεν είμαι έτοιμος», δήλωσε σε συνέντευξη του στο DAZN.

Κάπως έτσι πρυτάνευσε μάλλον η λογική έναντι της «αυτοθυσίας» του Marquez, καθώς με επτά γύρους στη σεζόν MotoGP του 2023, δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη ένα grand prix. Υπενθυμίζουμε πως έχασε τρεις γύρους συνολικά λόγω ενός σπασμένου χεριού που υπέστη στο Portimao και τώρα έχει σπάσει ένα δεύτερο οστό φέτος.

Οι αγώνες του με τη μοτοσυκλέτα της Honda δεν ήταν ποτέ πιο «δύσκολοι» και το φυσικό βάρος στο σώμα του γίνεται όλο και πιο επίπονο. Ωστόσο, έχει δείξει αισιοδοξία ότι θα έχει αναρρώσει σε λίγες μόνο μέρες, έτοιμος να πάει ξανά στο Assen. Μακάρι Marc, μακάρι!

Πηγή: crash.net

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon