.
Τρίτη, 16 Μαϊος 2023 10:08

Ποινή 3 θέσεων στον Alex Marquez για τον αγώνα του Mugello

Τα… όργανα, συνεχίζονται.

Θυμάστε που, πριν λίγες ημέρες μόνο, σας γράφαμε για τις υπερβολικές ποινές του MotoGP φέτος; Ε, να που θα έχουμε… άλλη μία. Πιο συγκεκριμένα, ο Alex Marquez είναι ο αποδέκτης της, ο οποίος θα χάσει 3 θέσεις στην σχάρα εκκίνησης, στον επόμενο Grand Prix αγώνα που θα συμμετάσχει, ως τιμωρία για «ανεύθυνη οδήγηση». Πιο συγκεκριμένα, οι αγωνοδίκες αναφέρονται στην επαφή του Alex Marquez με τον Brad Binder στον αγώνα της περασμένης Κυριακής, μια επαφή που επηρέασε και τον Johann Zarco.

Η… πλάκα, είναι ότι τόσο ο Zarco, όσο και ο Binder τερμάτισαν στον αγώνα και μάλιστα, ο Zarco ανέβηκε και στο βάθρο, ενώ ο Alex Marquez δεν τερμάτισε… Έτσι, ο αδερφός του Marc Marquez βγαίνει διπλά ζημιωμένος από την απόφαση της επιτροπής.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι, μετά το… κάζο της ποινής του Marc Marquez, ο τρόπος γραφής του αντίστοιχου εγγράφου από την επιτροπή, έχει αλλάξει και αναφέρεται σαφώς ότι ο Alex Marquez, θα πρέπει να εκτίσει την ποινή του «στον επόμενο αγώνα Grand Prix που θα πάρει μέρος». Η ομάδα του Alex Marquez άσκησε έφεση για την απόφαση, αλλά αυτή απορρίφθηκε.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Μαϊος 2023 10:18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon