.
Πέμπτη, 11 Μαϊος 2023 12:37

«Αίτηση προσπέρασης» στα MotoGP - Λίγο χιούμορ πριν τον θάνατο των αγώνων που ξέρουμε

Το «έπος» των ποινών στο MotoGP του σήμερα, η απροθυμία αναβατών να επιχειρήσουν καν προσπεράσεις και η απογοήτευση μεγάλης μερίδας των θεατών του σπορ, σε μια έξυπνη διακωμώδηση από ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Όσοι παρακολουθούν MotoGP φέτος, έχουν ήδη πάρει γραμμή το τι γίνεται: Ποινές, ποινές, έφεση, δικαστήρια, ξανά ποινές. Η διαχωριστική γραμμή μεταξύ αγωνιστική οδήγησης και επικίνδυνων προσπεράσεων έχει γίνει τόσο θολή, που ορισμένοι αναβάτες ήδη ισχυρίζονται ότι «δεν επιχειρούν προσπεράσεις, ώστε να μην λάβουν ποινές»…! Οι δε θεατές, ξενερώνουν ήδη κατά εκατοντάδες, σημειώνοντας ότι οι αγώνες κινδυνεύουν να χάσουν το στοιχείο του ανταγωνισμού…

Είναι αυτό που λέμε, σε λίγο καιρό θα πρέπει να κάνεις… αίτηση, για να προσπεράσεις τον αντίπαλο σου! Πάνω σε αυτό ακριβώς, το ιταλικό μέσο GPOne κάνει χιούμορ, δημοσιεύοντας την «αίτηση προσπέρασης» της FIM –φυσικά, μιλάμε για αστείο και όχι επίσημο έγγραφο! Είναι απλό: οι αναβάτες που σκοπεύουν να κάνουν προσπεράσεις, οφείλουν να το δηλώσουν εγγράφως (γέλια) στην FIM, μέσω της ανάλογης αίτησης, ενώ σε αντίθετη περίπτωση «ποινές μπορεί να επιβληθούν»! Καίριο χιούμορ, συνάδελφοι –και ένας έξυπνος τρόπος να επισημανθεί, ένα πολύπλοκο σημερινό ζήτημα στους αγώνες και η ανάγκη αντιμετώπισης του, άμεσα.

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Μαϊος 2023 12:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon