.
Τρίτη, 09 Μαϊος 2023 19:41

MotoGP - «Δικαίωση» για Marc Marquez μέσω... Εφετείου

Με ανακοίνωση της FIM καθώς επιβεβαιώθηκε ότι ο Marquez δεν θα πρέπει να εκτίσει την ποινή του κατά την επιστροφή στους αγώνες.

Πιο αναλυτικά, όπως ανακοίνωσε προ ολίγου το Εφετείο του MotoGP, εκδόθηκε η τελική του απόφαση σχετικά με την εφαρμογή της κύρωσης στην υπόθεση του Marc Marquez (Repsol Honda Team), κατόπιν του.. ντόμινο του πρώτου αγώνα. Δείτε τι δημοσίευσε η FIM:

«Μετά την προσωρινή απόφαση του Εφετείου του MotoGP που εκδόθηκε στις 12 Απριλίου 2023 με την οποία χορηγήθηκε η αναστολή εκτέλεσης της εφαρμογής της κύρωσης που επιβλήθηκε στον Marc Marquez, το Δικαστήριο έπρεπε να αποφασίσει επί της ουσίας της υπόθεσης, λαμβάνοντας υπόψη μεταξύ άλλων, τη δήλωση προσφυγής που υποβλήθηκε από τον Marc Marquez και την ομάδα HRC – Repsol Honda Team στις 17 Απριλίου 2023.

Το Δικαστήριο αποφάσισε να ακυρώσει την Αίτηση της Κύρωσης που επιβλήθηκε στον Marc Marquez, η οποία είχε εκδοθεί από την Επιτροπή Αγώνων της FIM για το MotoGP σε σχέση με την αρχική κύρωση.

Το Δικαστήριο έκρινε ότι η ποινή για διπλό Long Lap που επιβλήθηκε στον Marc Marquez κατά τη διάρκεια του αγώνα MotoGP της Πορτογαλίας που πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαρτίου 2023, επιβλήθηκε από τη μη συμμετοχή του αναβάτη στον αγώνα στην Αργεντίνη.

Ως εκ τούτου, ο Marc Marquez επιτρέπεται να αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα στον οποίο θα μπορεί να συμμετάσχει, χωρίς καμία περαιτέρω κύρωση.»

Στην ουσία των πράγματος ωστόσο, οποιαδήποτε βλέψη για «Τίτλο» μάλλον πέταξε, καθώς ο Marc Marquez είναι στους – 80 βαθμούς από τον πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος, Francesco Bagnaia.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon