.
Τετάρτη, 10 Μαϊος 2023 10:50

Marc Marquez – Θα αγωνιστεί κανονικά στο Grand Prix Γαλλίας

Αγωνιστική επιστροφή για τον Ισπανό στις 12-14 Μαΐου, μετά από μια ακόμα περιπέτεια με τραυματισμό.

Και επίσημα, πλέον, ο Marc Marquez είναι έτοιμος να οδηγήσει ξανά στις πίστες. Μετά από τον τραυματισμό του στην βάση του δεξιού αντίχειρα, στον αγώνα της Πορτογαλίας στις 26 Μαρτίου, αλλά και την χειρουργική επέμβαση και αποκατάσταση που ακολούθησε, ο Marquez και το προσωπικό του αποφάσισαν ότι ήρθε η στιγμή της αγωνιστικής επανόδου, στην πίστα του Le Mans στο τριήμερο 12-14 Μαΐου.

Ο Marquez είχε ελπίσει σε μία επιστροφή στην Jerez, όμως όπως είχαμε γράψει και τότε, οι γιατροί τον είχαν προειδοποιήσει να μην καταπονήσει πολύ το χέρι του, το οποίο ακόμη ανάρρωνε και ότι θα ρίσκαρε ακόμα και την καριέρα του, σε περίπτωση εκ νέου τραυματισμού.Τώρα, μετά και από μία αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη, ο Marquez βρίσκεται στην απαιτούμενη κατάσταση ώστε να οδηγήσει ξανά.

Ο 30χρονος Ισπανός πολυπρωταθλητής δήλωσε: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα μου και θα οδηγήσω ξανά την μοτοσυκλέτα μου. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα, την ιατρική μου ομάδα για τον επαγγελματισμό της και τις συμβουλές τις αυτές τις εβδομάδες που πέρασαν. Ως αναβάτης, πάντα θέλεις να επιστρέψεις όσο συντομότερα γίνεται, αλλά με έναν τραυματισμό σαν αυτόν, ήταν πολύ σημαντικό να του επιτρέψουμε να αναρρώσει. Τώρα είμαι εδώ και έχω το μυαλό μου 100% στην οδήγηση, δεν ανησυχώ για τον τραυματισμό. Ας δούμε τι μας επιφυλάσσει το GP Γαλλίας και ας δουλέψουμε ξανά στο μέγιστο».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Μαϊος 2023 10:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon