.
Τρίτη, 09 Μαϊος 2023 08:07

MotoGP – Λογοκρισία και «οικογενειακές εντάσεις» μεταξύ Rins και Honda

Η Honda έβαλε φρένο στον Alex Rins ώστε να μην τους επικρίνει ξανά δημόσια, σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Με τον Alex Rins να είναι πλέον ο πιο «μάχιμος» για το βάθρο αναβάτης της Honda, είναι λογικό το παράπονο του ότι δεν χρησιμοποιήθηκε αρκετά για δοκιμές. Ωστόσο, η Honda έμεινε «πολύ, πολύ πληγωμένη» από τα σχόλια του Rins, σύμφωνα με την Informacion.es.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, οι άνθρωποι του HRC τον έχουν προειδοποιήσει ότι αν κάνει ξανά αρνητικές δηλώσεις για τη Honda δημόσια, θα λάβουν «τα κατάλληλα μέτρα».

Μάλιστα, πηγές εντός της Honda αποκαλύπτουν ότι οι δηλώσεις του μπορεί να είχαν αντίκτυπο στο να πάρει ή να μην πάρει το πλαίσιο που ανέπτυξαν από κοινού η Honda και Kalex.

Κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε πως ο Rins δεν είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το σασί της Kalex στη δοκιμή της Jerez και ρωτήθηκε αν δοκίμασε τη μοτοσυκλέτα του Stefan Bradl, απαντώντας: «Όχι. Ήμουν πολύ έκπληκτος, γιατί αρχικά μου είπαν ότι μόνο ο Stefan πηγαίνει για να δοκιμάσει το νέο πλαίσιο ενώ άκουσα στην τηλεόραση ότι το δοκίμασε και ο Joan. Δυστυχώς, η μοτοσυκλέτα του τον «άφησε» στην 6η στροφή, αλλά έμεινα πολύ έκπληκτος για αυτό».

Η προηγούμενη κριτική του που ενόχλησε την ομάδα του, πριν από το Grand Prix της Αμερικής, ήταν η εξής: «Αισθάνομαι ότι η Honda βασίζεται ελάχιστα σε μένα. Νιώθω ανεκμετάλλευτος. Ένα μικρό παράδειγμα είναι αυτό που συνέβη στην Αργεντινή. Αφού δοκίμασα το πλαίσιο του Marc, το οποίο είναι διαφορετικό από αυτό που χρησιμοποιούσε ο Joan, τους ρώτησα αν θα με άφηναν να δοκιμάσω και του Mir, για να πάρω μια συνολική ιδέα. Νόμιζα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για δοκιμή. Και είπαν όχι, παρόλο που έχουν εφεδρικές μοτοσυκλέτες. Προσπάθησα να τους μιλήσω, αλλά είναι πολύ τετράγωνοι. Δεν είναι ότι δεν με ακούνε, αλλά ότι δε με αξιοποιούν».

Αν τα παραπάνω ισχύουν απόλυτα, τότε το μεγάλο «Η» θα έχει σίγουρα προβλήματα, καθώς φαίνεται ότι όχι μόνο επενδύει σε λάθος επιλογές, αλλά απομακρύνει ενδεχομένως και τον αναβάτη που της έχει δώσει τα καλύτερα πρόσφατα αποτελέσματα. Για να δούμε που θα καταλήξει όλο αυτό…

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon