.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 10:34

Monster Energy Yamaha MotoGP – Αποκαλυπτήρια της ομάδας του 2023

Στη Τζακάρτα της Ινδονησίας παρουσιάστηκε η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP 2023.

Σε εκδήλωση συνεργατών της Yamaha στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας έγινε η παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας για το πρωτάθλημα του 2023, εμφανίζοντας ουσιαστικά τα νέα χρώματα και γραφικά των δύο YZR-M1 και των στολών των Fabio Quartararo και Franco Morbidelli, με την παρουσία σχεδόν όλης της ανώτατης διοίκησης της Yamaha Motor Co., Ltd. προεξάρχοντος του προέδρου κ. Yoshihiro Hidaka αλλά και όλης της αγωνιστικής διοίκησης Yamaha Motor Racing.

Η Yamaha συνεχίζει να βαδίζει πάνω στη συνεργασία της με την κεντρική χορηγό της, Monster Energy Company, σχέση που επεκτείνεται σε διάφορες αγωνιστικές δραστηριότητες της Yamaha και η οποία κρατά από το 2013, ενώ ανανεώθηκε για αρκετά ακόμη χρόνια στη διάρκεια του Καταλανικού GP πέρυσι.

yamaha motogp 2023 02

Η σεζόν του 2023 θα είναι δύσκολη για τη Monster Energy Yamaha MotoGP, καθώς φέτος θα είναι μια ασυνήθιστη χρονιά δίχως δορυφορική ομάδα, άρα όλο το βάρος εξέλιξης και αποτελεσμάτων πέφτει στους ώμους των δύο εργοστασιακών αναβατών - εν αναμονή βέβαια ανακοινώσεων για την προσθήκη δεύτερης ομάδας από το 2024, με αρκετές πιθανότητες αυτή να είναι η Mooney VR46 του Valentino Rossi.

Με την παρουσίαση της Monster Energy Yamaha MotoGP ανοίγει πρακτικά ο κύκλος του 2023 και στις επόμενες εβδομάδες αναμένονται οι ανάλογες εκδηλώσεις και από τις υπόλοιπες ομάδες, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη της δράσης. Αυτή θα γίνει με τρία επίσημα IRTA MotoGP Official Pre-Season Tests, 5-7 και 10-12 Φεβρουαρίου στη Sepang, Μαλαισία, και ένα τελευταίο στις 11-12 Μαρτίου στο Portimão, Πορτογαλία, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος στις 26 Μαρτίου στην πορτογαλική πίστα.

yamaha motogp 2023 08

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 10:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon