.
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 19:11

Marc Marquez- Σε ρυθμό πλήρους προετοιμασίας

Ο 8ακις Παγκόσμιος Πρωταθλητής βλέπει την κατάστασή του να βελτιώνεται και προπονείται εντατικά με τον αδερφό του, Alex.

Ο Marc και ο Alex Marquez της Gresini Racing και με Ducati πια, πρόσφατα επισκέυθηκαν την πίστα MotorLand της Αραγονίας. Μια επίσκεψη με στόχο την προετοιμασία για την πρώτη Επίσημη δοκιμή του 2023 από τις 10 έως τις 12 Φεβρουαρίου στο Sepang International Circuit της Μαλαισίας.

Οδηγώντας ένα Honda CBR600RR, το «Μυρμήγκι» προπονήθηκε με το μικρότερο αδερφό του λίγες μέρες μετά την παρουσία του στην πίστα motocross. Ο –μεγάλος- Marquez εντωμεταξύ, αποκάλυψε το Νοέμβριο ότι αναγκάστηκε να μειώσει τον χρόνο προπόνησης στο χώμα καθώς συνεχίζει να αποκαθιστά το δεξί του χέρι και τον ώμο. Βέβαια, οι προπονήσεις δεν είναι μόνο μηχανοκίνητες, καθώς πρόσφατα το πρόγραμμα είχε και τρέξιμο με τον Carlos Sainz.

mrq23b.jpg

Ο ερχομός στους κύκλους της Ducati, του –μικρού- Alex Marquez, έφερε και ένα νέο σχέδιο στον αγωνιστικό του αριθμό για το 2023, με την πλήρη παρουσίαση της μοτοσυκλέτας της ομάδας Gresini να αποκαλύπτεται επίσημα αυτό το Σάββατο. Βέβαια, τα σπουδαία είναι αργότερα και για τους δυο Marquez, με το Marc να παλεύει με την αποκατάσταση και τη μοτοσυκλέτα του και τον Alex να έχει το μεγάλο στοίχημα της ταραχώδους μετάβασης από τη Honda στη Ducati.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon