.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 11:12

Το KTM Adventure Rally πάει στη Νορβηγία το 2023

[Δελτίο Τύπου]

Το ετήσιο Adventure Rally της ΚΤΜ ταξιδεύει βόρεια για να διασχίσει τη θεαματική τοπογραφία της Νορβηγίας.

Όπως κάθε χρόνο, το KTM Adventure Rally φέρνει κοντά τους φίλους της πορτοκαλί περιπέτειας για έναν αγώνα εξερεύνησης, αδρεναλίνης, συντροφικότητας και, πάνω απ’ όλα, διασκέδασης.

Από τις 24 ως τις 28 Ιουλίου 2023 το KTM Adventure Rally ετοιμάζεται για τη Νορβηγία στον βορρά της Ευρώπης, με τις λιγοστές θέσεις του να έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση, ιδιαίτερα μετά τις πετυχημένες διοργανώσεις των τελευταίων ετών σε Ιταλία, Βοσνία, Ελλάδα και Γαλλία.

Στο φετινό ράλι στη Νορβηγία τουλάχιστον 150 αναβάτες θα εγκατασταθούν στον ξενοδοχείο Kvitfjell κοντά στην πόλη Lillehammer. Από αυτούς οι 24 θα μπουν σε τέσσερα καθοδηγούμενα γκρουπ, ενώ οι υπόλοιποι θα πλοηγηθούν μόνοι τους σύμφωνα με τις οδηγίες του GPS.

Οι πρεσβευτές της ΚΤΜ, όπως ο Chris Birch, θα είναι παρόντες για να συνδράμουν με βοήθεια, οδηγίες και αφήγηση εμπειριών, ενώ κάθε μέρα του ράλι διανθίζεται με βραδινό γεύμα, μουσική και διασκέδαση, καθώς η ομάδα τεχνικών της ΚΤΜ εξασφαλίζει πως οι πορτοκαλιές μηχανές θα είναι όπως πρέπει για τα επόμενα χιλιόμετρα της διαδρομής.

Με όλο το οργανωτικό τρέξιμο που αφορά τη διαμονή και τη σχεδίαση των διαδρομών να μην αφορά καθόλου τους συμμετέχοντες, αρκεί απλά να εμφανιστούν με την ΚΤΜ τους και να φέρουν τη διάθεση για περιπέτεια στη Σκανδιναβική χώρα για να δημιουργήσουν νέες αναμνήσεις.

Αν θέλεις να δεις τι ακριβώς είναι το KTM Adventure Rally δες το βίντεο που αποκαλύπτει τα πάντα που συνέβησαν – και στα παρασκήνια – στη διοργάνωση του 2022 στη νότια Γαλλία, εδώ.

Για πρώτη φορά οι κρατήσεις θέσεων για το KTM Adventure Rally θα γίνουν αποκλειστικά διαδικτυακώς (online) και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Η ιστοσελίδα για δήλωση συμμετοχής στο KTM Adventure Rally θα ανοίξει στις 28 Φεβρουαρίου 2023, όπου θα αποκαλυφθούν και οι οικονομικές πτυχές του ράλι.

Το KTM Adventure Rally απευθύνεται σε όλους, προτρέποντας αναβάτες κάθε μοτοσυκλέτας της ΚΤΜ, ανεξαρτήτως εμπειρίας και ικανοτήτων, να έρθουν παρέα, να οδηγήσουν, να γελάσουν, να μάθουν, να ζήσουν. Η πρώτη προτεραιότητα είναι η διασκέδαση, μην χάσετε την ευκαιρία.

Βασικές πληροφορίες για το KTM Adventure Rally 2023:

  • 150 θέσεις για όλους τους αναβάτες ΚΤΜ (και ίσως περισσότερες), στο πνεύμα του #DARE2ADV και με αυστηρή σειρά προτεραιότητας με βάση τον χρόνο δήλωσης συμμετοχής.
  • Το ράλι θα γίνει στη Νορβηγία από τις 24 Ιουλίου (εγγραφές), με οδήγηση από 25 ως 27 Ιουλίου και αναχώρηση στις 28 Ιουλίου.
  • Περιορισμένες διαθέσιμες θέσεις και online κρατήσεις από 28 Φεβρουαρίου.
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon