.
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 19:29

Marc Marquez: ALL IN – Ένα ακόμα ντοκυμαντέρ για τον Ισπανό Πολυπρωταθλητή

Μέσα από ένα –ακόμα- νέο ντοκυμαντέρ σε πέντε μέρη, ο Marc Marquez, θα δώσει στους θεατές σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να ανακαλύψουν τι χρειάστηκε η επάνοδος του.

Μετά από τρεις σεζόν αγώνων, τραυματισμών, χειρουργικών επεμβάσεων και αποκατάστασης για τον οκτώ φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή το ντοκιμαντέρ παραγωγής της Fast Brothers σε συνεργασία με το Red Bull Media House, το TBS και τη Dorna, μας βάζει μέσα στη ζωή του Ισπανού, καθώς ο Marquez μετακομίζει στη Μαδρίτη για να συνεχίσει την ανάρρωσή του και στη συνέχεια να επιστρέψει στο MotoGP για το 2022.

Ωστόσο, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έχει ήδη γίνει, τα προβλήματα με το τραυματισμένο χέρι του συνεχίζουν να τον ταλαιπωρούν – αφήνοντάς τον μπροστά σε μια επιλογή: περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις και άλλη μια μακρά διαδικασία ανάρρωσης. Και αυτό χωρίς καμία εγγύηση επιστροφής.

Αυτό πραγματεύεται η εν λόγω σειρά ντοκυμαντέρ που προβάλλεται στην πλατφόρμα Amazon Prime Video, με τη μεγάλη ερώτηση να είναι αν μπορεί το «Μυρμήγκι» να επιστρέψει στον θρόνο του. Η πρώτη απάντηση σε αυτή την ερώτηση θα έρθει στις 26 Μαρτίου 2023 στο Autodromo Internacional do Algarve, με την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Στο ενδιάμεσο μπορείτε να δείτε από κάτω το trailer του «ALL IN» ή εδώ ένα ακόμα ντοκυμαντέρ για το ΜΜ στο οποίο είχαμε αναφερθεί στο εγγύς παρελθόν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon